Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schnell-Hell Lorraine FC Eulach
433komphochII Tactiek V1
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 42.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Itkonen passt de bal met de wreef. Pink speelt de bal door. Som heeft problemen om de bal te vangen. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pink onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vincent geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sforza rent richting de bal. Sforza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 1:0

9e minuut.
Aalai met een sublieme pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz passt de bal in één keer door. Sforza rent richting de bal. Sforza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kleiner probeert naar een medespeler te passen. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic speelt de bal door. Doppler bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink passt de bal zonder na te denken. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 2:0

17e minuut.
Kleiner probeert naar een medespeler te passen. Vincent speelt de bal door. Som rent richting de bal. Som draait met de bal, schiet en ... Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 3:0

18e minuut.
Itkonen is nu in balbezit. Itkonen passt de bal met de wreef. Sforza is nu in balbezit. Sforza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 4:0

23e minuut.
Sforza speelt de bal door. Daar is Som, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Aalai zijn tegenspeler op de grond. Aalai krijgt een gele kaart. Som is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Som zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popovic krijgt een gele kaart. Sforza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Itkonen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 5:0

32e minuut.
Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Som rent richting de bal. Itkonen rent richting de bal. Itkonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Curty heeft problemen om de bal te vangen. Som bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Som, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Som haalt uit met een fantastische trap. Businger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 6:0

40e minuut.
Kleiner is nu in balbezit. Kleiner passt de bal in één keer door. Flammer geeft een hoge lob. Sforza is nu in balbezit. Sforza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schwarz passt de bal met de wreef. Sforza heeft problemen om de bal te vangen. Sforza speelt de bal door. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiner onderschept slim de pass. Kleiner passt de bal in één keer door. Som is nu in balbezit. Som haalt uit met een fantastische trap. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sforza rent richting de bal. Sforza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 38%, FC Eulach 62%.
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 7:0

46e minuut.
Sforza geeft de bal voor. Som kopt de bal weg. Daar is Doppler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen draait met de bal, schiet en ... Businger bokst de bal weg.

48e minuut.
Flitzer passt de bal met de wreef. Rettore rent richting de bal. Rettore passt de bal met de wreef. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen draait met de bal, schiet en ... Businger bokst de bal weg. Sforza rent richting de bal. Sforza geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Itkonen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 8:0

53e minuut.
Flammer geeft de bal voor. Daar is Rettore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Som is nu in balbezit. Som geeft een lange en hoge pass. Sforza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Popovic rent richting de bal. Sforza onderschept slim de pass. Pink legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pink krijgt een gele kaart. Sforza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Itkonen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. Businger probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Flammer onderschept slim de pass. Flammer geeft een hoge lob. Pink heeft problemen om de bal te vangen. Itkonen is nu in balbezit. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 9:0

61e minuut.
Lechner komt het veld opgelopen. Paganini komt het veld opgelopen. Iancu komt het veld opgelopen. Haller komt het veld opgelopen. Domide komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Haller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pink krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Schwarz met een snelle inworp. Domide is nu in balbezit. Popovic legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Domide is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haller legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pessegueiro kopt de bal weg. Kleiner geeft een lange en hoge pass. Daar is Curty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 10:0

80e minuut.
Iancu geeft de bal voor. Popovic kopt de bal weg. Barra speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Pessegueiro onderschept slim de pass. Pessegueiro geeft een lange en hoge pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Businger bokst de bal weg.

85e minuut.
Barra controleert de bal met de borst. Kleiner geeft de bal voor. Domide kopt de bal weg. Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller haalt uit met een fantastische trap. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Lechner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís onderschept slim de pass. Solís geeft een hoge lob. Domide kopt de bal weg. Businger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 42%, FC Eulach 58%.
Schnell-Hell Lorraine - FC Eulach 10:0