Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys Dark Side
No Forest SWG Tactiek O-TEAM
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
64.3 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Kocabaş met een sublieme pass. Renquin controleert de bal met de borst. Avrigeanu geeft een hoge lob. Norling is nu in balbezit. Norling haalt uit met een fantastische trap. Ceola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache geeft een lange en hoge pass. Piaseczny probeert de bal met de borst te controleren. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi schiet op doel. Sorajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Viteškić verovert de bal door een tackle van achteren. Hägerbäumer probeert naar een medespeler te passen. Sowunmi is nu in balbezit. Sowunmi heeft problemen om de bal te vangen. Sowunmi draait met de bal, schiet en ... Sorajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viteškić. Norling raakt geblesseerd tijdens het duel. Çakı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalvelage springt en kopt de bal. Ceola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - Dark Side 1:0

36e minuut.
Kocabaş passt de bal in één keer door. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache geeft een hoge lob. Taşlı springt en kopt de bal. Sorajlić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BSC Yang Toys - Dark Side 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 49%, Dark Side 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - Dark Side 1:1

49e minuut.
Sowunmi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Schaik. Sowunmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Renquin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Truteń kopt de bal weg. Taşlı is nu in balbezit. Taşlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Saforcada passt de bal met de wreef. Çakı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viteškić. Viteškić krijgt een gele kaart. Çakı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çakı komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Saforcada speelt de bal door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı passt de bal in één keer door. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Costache geeft een lange en hoge pass. Saforcada speelt de bal door. Çakı heeft problemen om de bal te vangen. Çakı geeft de bal voor. Norling maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dworzyński geeft de bal voor. Kettunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşlı maakt een afschuwelijke overtreding. Taşlı krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Hägerbäumer speelt de bal door. Kufajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufajewski passt de bal zonder na te denken. Sowunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowunmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Schaik onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kufajewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taşlı springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Hägerbäumer met een sublieme pass. Costache rent richting de bal. Costache geeft de bal voor. Sowunmi rent richting de bal. Sowunmi schiet op doel. Sorajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Taşlı stond buitenspel. Turpin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 54%, Dark Side 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - Dark Side 1:1