Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United Perskindol-United
4-4-2 Tactiek 4-3-3 ufe abe
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 64
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Graf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny begaat een overtreding. Häny krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Dällenbach geeft de bal voor. Kudaka is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kudaka neemt de hoekschop. Bratu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Perskindol-United 1:0

13e minuut.
Steinauer speelt de bal door. Graf rent richting de bal. Graf met een sublieme pass. Napp is nu in balbezit. Napp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Toužimský trapt de bal weg van het doel. Śniegocki rent richting de bal. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Băşulescu springt en kopt de bal. Myklebust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meister verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Graf rent richting de bal. Graf geeft een lange en hoge pass. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi schiet op doel. Toužimský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kreisliga United - Perskindol-United 1:1

21e minuut.
Escalona met een sublieme pass. Häny verovert de bal door een tackle van achteren. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Bratu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dällenbach geeft de bal voor. Kudaka rent richting de bal. Kudaka met een sublieme pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kurtović probeert de bal aan de voet te houden. Graf met een sublieme pass. Daar is Batshuayi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batshuayi schiet op doel. Toužimský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Perskindol-United 1:2

37e minuut.
Kudaka speelt de bal door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu schiet op doel. Myklebust bokst de bal weg.

39e minuut.
Wehrli passt de bal zonder na te denken. Steinauer rent richting de bal. Steinauer passt de bal met de wreef. Napp rent richting de bal. Napp schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 62%, Perskindol-United 38%.
Kreisliga United - Perskindol-United 1:2

49e minuut.
Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka met een sublieme pass. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meister heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kreisliga United - Perskindol-United 2:2

53e minuut.
Ballone speelt de bal door. Graf is nu in balbezit. Graf met een sublieme pass. Napp is nu in balbezit. Napp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean geeft de bal voor. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Mały heeft problemen om de bal te vangen. Meister is nu in balbezit. Mały begaat een overtreding. Mały krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Meister is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steinauer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Napp kopt de bal weg. Kurtović heeft problemen om de bal te vangen. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi haalt uit met een fantastische trap. Toužimský bokst de bal weg.

71e minuut.
Dällenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballone geeft een lange en hoge pass. Batshuayi springt en kopt de bal. Toužimský bokst de bal weg. Napp is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Perskindol-United 2:3

75e minuut.
Escalona speelt de bal door. Wehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Meister rent richting de bal. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Steinauer probeert naar een medespeler te passen. Graf bereikt de bal nog maar net als eerste. Graf passt de bal in één keer door. Napp heeft problemen om de bal te vangen. Napp geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Steinauer passt de bal met de wreef. Ballone probeert naar een medespeler te passen. Veľký rent richting de bal. Tarone onderschept slim de pass. Tarone draait met de bal, schiet en ... Toužimský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Graf probeert naar een medespeler te passen. Batshuayi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veľký bereikt de bal nog maar net als eerste. Batshuayi onderschept slim de pass. Batshuayi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Napp bereikt de bal nog maar net als eerste. Napp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Perskindol-United 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 58%, Perskindol-United 42%.
Kreisliga United - Perskindol-United 2:4