Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown FC Chrüzbandriisser
LucHs Tactiek 4 hinde2 före
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 58
good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Ilg is nu in balbezit. Liesch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilg kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kohler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 0:1

10e minuut.
Pfäffi passt de bal met de wreef. König is nu in balbezit. König met een sublieme pass. Daar is Leu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 1:1

14e minuut.
Weingart speelt de bal door. Jovanovic is nu in balbezit. Jovanovic geeft een hoge lob. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner draait met de bal, schiet en ... Kohler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Liesch geeft een hoge lob. Keller rent richting de bal. Keller passt de bal in één keer door. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Glauser met de inworp. Keller met een sublieme pass. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:1

26e minuut.
Seewald probeert naar een medespeler te passen. Jovanovic rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pfäffi. Pfäffi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Weingart verovert de bal door een tackle van achteren. Weingart met een sublieme pass. Klungelig pakt Barum de bal. Barum geeft de bal voor. Goldner maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Jovanovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanovic geeft een lange en hoge pass. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Morell onderschept slim de pass. Jovanovic is nu in balbezit. Jovanovic geeft de bal voor. Daar is Goldner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldner draait met de bal, schiet en ... Kohler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 49%, FC Chrüzbandriisser 51%.
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:1

51e minuut.
Barum rent richting de bal. Barum speelt de bal door. Ilg rent richting de bal. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Kohler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Jovanovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krieger komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pfäffi rent richting de bal. Pfäffi geeft een lange en hoge pass. Cederholm kopt de bal weg. Ilg is nu in balbezit. Ilg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Glatz is nu in balbezit. Glatz passt de bal zonder na te denken. Daar is Liesch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldner rent richting de bal. Goldner haalt uit met een fantastische trap. Kohler bokst de bal weg. Ilg rent richting de bal. Ilg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:2

64e minuut.
Barum is nu in balbezit. Barum geeft de bal voor. Goldner is nu in balbezit. Goldner schiet op doel. Kohler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:3

71e minuut.
Cederholm passt de bal in één keer door. Weingart bereikt de bal nog maar net als eerste. Weingart geeft een hoge lob. Goldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner draait met de bal, schiet en ... Kohler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Morell passt de bal in één keer door. König heeft problemen om de bal te vangen. König met een sublieme pass. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Douglas bokst de bal weg.

81e minuut.
Kalt verovert de bal door een tackle van achteren. Kalt passt de bal in één keer door. Keller is nu in balbezit. Keller geeft een lange en hoge pass. König krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 63%, FC Chrüzbandriisser 37%.
FC Lauretown - FC Chrüzbandriisser 2:3