Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nordic Whales Brighton & Hove Albion
BOT Tactiek Ticino
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 33.8
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Bærheim speelt de bal door. Schnapsdrossel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Imboden. Imboden krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Burn bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandhaug onderschept slim de pass. Brandhaug geeft de bal voor. Imboden is nu in balbezit. Imboden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Burn verovert de bal door een tackle van achteren. Goleniec is nu in balbezit. Daar is Goleniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burn is nu in balbezit. Goleniec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Brighton & Hove Albion 0:1

19e minuut.
Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Oswald is nu in balbezit. Oswald speelt de bal door. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Burn verovert de bal door een tackle van achteren. Burn probeert naar een medespeler te passen. Cade geeft de bal voor. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Oswald onderschept slim de pass. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Nydegger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nydegger krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Jokivirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokivirta geeft een lange en hoge pass. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal draait met de bal, schiet en ... Wan Nor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nordic Whales - Brighton & Hove Albion 1:1

34e minuut.
Oswald geeft een lange en hoge pass. Kojedal kopt de bal weg. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imboden rent richting de bal. Imboden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bråthen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oswald de bal. Jokivirta geeft een hoge lob. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordic Whales 34%, Brighton & Hove Albion 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nordic Whales - Brighton & Hove Albion 1:1

46e minuut.
Collet komt het veld opgelopen. Regojević komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría geeft de bal voor. Collet rent richting de bal. Collet schiet op doel. Martinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Brighton & Hove Albion 1:2

66e minuut.
Jokivirta rent richting de bal. Jokivirta geeft een lange en hoge pass. Regojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kojedal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Reusser maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap. Martinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - Brighton & Hove Albion 1:3

85e minuut.
Jokivirta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hodel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordic Whales 36%, Brighton & Hove Albion 64%.
Nordic Whales - Brighton & Hove Albion 1:3