Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brighton & Hove Albion Nordic Whales
Ticino Tactiek BOT
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
33.2 gemiddelde waardering 39.7
adequate Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen good


7e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Bråthen verovert de bal door een tackle van achteren. Bråthen met een sublieme pass. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal draait met de bal, schiet en ... Smolarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:1

18e minuut.
Jokivirta passt de bal zonder na te denken. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bełtek de bal. Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Oswald met een snelle inworp. Imboden geeft de bal voor. Daar is Caragiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojedal is nu in balbezit. Smolarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jokivirta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bełtek de bal onder controle te krijgen. Oswald is nu in balbezit. Oswald geeft een hoge lob. Bełtek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smolarek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 56%, Nordic Whales 44%.
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:1

47e minuut.
Goleniec passt de bal met de wreef. Brandhaug is nu in balbezit. Brandhaug geeft de bal voor. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Borkenhagen geeft een hoge lob. Inworp. de Loro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechota is nu in balbezit. Piechota geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Brenner trapt de bal weg. Jokivirta kopt de bal weg. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:2

55e minuut.
Bærheim speelt de bal door. Kojedal rent richting de bal. Kojedal geeft de bal voor. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:3

60e minuut.
Brandhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandhaug geeft een hoge lob. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal rent richting de bal. Kojedal haalt uit met een fantastische trap. Smolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:4

62e minuut.
Franco heeft problemen om de bal te vangen. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piechota krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Jokivirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokivirta geeft de bal voor. Burn kopt de bal weg. Oswald is nu in balbezit. Oswald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Franco de bal. Bełtek geeft de bal voor. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal draait met de bal, schiet en ... Smolarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:5

72e minuut.
Olszanecki met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Franco stond buitenspel. Brandhaug maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel. Smolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Rumler geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jokivirta de bal onder controle te krijgen. Bærheim is nu in balbezit. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bråthen is nu in balbezit. Văcăroiu onderschept slim de pass. Văcăroiu geeft een hoge lob. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Jokivirta geeft een lange en hoge pass. Burn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Imboden rent richting de bal. Imboden haalt uit met een fantastische trap. Smolarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Caragiale de bal. Bærheim rent richting de bal. Bærheim passt de bal zonder na te denken. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Văcăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim passt de bal in één keer door. Bråthen rent richting de bal. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Smolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bełtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełtek speelt de bal door. Văcăroiu rent richting de bal. Bråthen onderschept slim de pass. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Olszanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki geeft een hoge lob. Rumler kopt de bal weg. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bærheim kopt de bal weg. Kojedal rent richting de bal. Bråthen rent richting de bal. Bråthen haalt uit met een fantastische trap. Smolarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brighton & Hove Albion 66%, Nordic Whales 34%.
Brighton & Hove Albion - Nordic Whales 0:6