Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Hönggsund Nordic Whales
Normal Tactiek BOT
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Oswald passt de bal zonder na te denken. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden passt de bal met de wreef. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:1

6e minuut.
Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bråthen raakt geblesseerd tijdens het duel. Bærheim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Imboden krijgt zijn hoofd ertegen. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schmidiger rent richting de bal. Imboden verovert de bal door een tackle van achteren. Deux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deux krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Deux geeft de bal voor. Pietrzak kopt de bal weg. Daar is Di Zenso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brandhaug onderschept slim de pass. Brandhaug geeft een lange en hoge pass. Schmidiger heeft problemen om de bal te vangen. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Kojedal heeft problemen om de bal te vangen. Kojedal draait met de bal, schiet en ... Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Imboden is nu in balbezit. Imboden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:2

23e minuut.
Oswald passt de bal met de wreef. Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim passt de bal in één keer door. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jokivirta verovert de bal door een tackle van achteren. Bærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bærheim passt de bal met de wreef. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:3

35e minuut.
Cade is nu in balbezit. Cade geeft een lange en hoge pass. Imboden kopt de bal weg. Bråthen rent richting de bal. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cade geeft een hoge lob. Bråthen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schmidiger. Bråthen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bråthen wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Bak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald speelt de bal door. Imboden is nu in balbezit. Imboden haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:4

42e minuut.
Bak speelt de bal door. Klungelig pakt Noormann de bal. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal draait met de bal, schiet en ... Marcodona bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bærheim probeert naar een medespeler te passen. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal passt de bal in één keer door. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråthen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:5

45e minuut.
Noormann heeft problemen om de bal te vangen. Bak is nu in balbezit. Bråthen begaat een overtreding. Bråthen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Hönggsund 72%, Nordic Whales 28%.
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:5

46e minuut.
Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Rettore bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden onderschept slim de pass. Imboden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kojedal is nu in balbezit. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Imboden is nu in balbezit. Imboden schiet op doel. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Sutter rent richting de bal. Sutter geeft een hoge lob. Bråthen probeert de bal aan de voet te houden. Kojedal rent richting de bal. Kojedal geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jokivirta passt de bal met de wreef. Bråthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden schiet op doel. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:6

63e minuut.
Oswald is nu in balbezit. Deux begaat een overtreding. Oswald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oswald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bråthen is nu in balbezit. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:7

67e minuut.
Marcodona met een sublieme pass. Jokivirta kopt de bal weg. Klungelig pakt Linker de bal. Bråthen is nu in balbezit. Bråthen draait met de bal, schiet en ... Marcodona bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bærheim zal de hoekschop nemen. Bråthen rent richting de bal. Imboden rent richting de bal. Imboden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sutter trapt de bal weg. Bærheim is nu in balbezit. Bærheim passt de bal zonder na te denken. Bråthen rent richting de bal. Bråthen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Oswald heeft problemen om de bal te vangen. Oswald speelt de bal door. Bråthen is nu in balbezit. Kojedal rent richting de bal. Kojedal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Oswald met een sublieme pass. Jokivirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokivirta geeft een hoge lob. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sutter is nu in balbezit. Bråthen verovert de bal door een tackle van achteren. Bråthen met een sublieme pass. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald geeft de bal voor. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Hönggsund 80%, Nordic Whales 20%.
Sporting Hönggsund - Nordic Whales 0:7