Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kreisliga United Potoly
4-4-2 Tactiek Centrocampo
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 55.6
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Warren met een sublieme pass. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap. Veľký probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Bramerini de bal. Kudaka geeft een lange en hoge pass. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ... Dan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Potoly 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Bratu de bal. Bratu speelt de bal door. Klungelig pakt Leyman de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Potoly 2:0

16e minuut.
Escalona geeft de bal voor. Daar is Isaak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ... Dan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Potoly 3:0

17e minuut.
Belev speelt de bal door. Učur is nu in balbezit. Učur passt de bal in één keer door. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman schiet op doel. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Warren rent richting de bal. Kudaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kudaka geeft een hoge lob. Bratu is nu in balbezit. Bratu schiet op doel. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Warren met een snelle inworp. Bolcas met een sublieme pass. Warren bereikt de bal nog maar net als eerste. Warren geeft een lange en hoge pass. Komora krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bramerini rent richting de bal. De bal raakt de paal. Bramerini rent richting de bal. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Potoly 3:1

35e minuut.
Adão onderschept slim de pass. Adão met een sublieme pass. Escalona probeert naar een medespeler te passen. Bratu rent richting de bal. Bratu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Leyman de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Potoly 4:1

37e minuut.
Nogulić onderschept slim de pass. Nogulić geeft een hoge lob. Bratu kopt de bal weg. Leyman is nu in balbezit. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Dan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev geeft een hoge lob. Escalona geeft de bal voor. Leyman maakt een snoekduik en kopt de bal. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Inworp. Escalona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śniegocki is nu in balbezit. Śniegocki geeft een lange en hoge pass. Leyman krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 46%, Potoly 54%.
Kreisliga United - Potoly 4:1

52e minuut.
Belev speelt de bal door. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora rent richting de bal. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Potoly 4:2

53e minuut.
Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Ban rent richting de bal. Ban passt de bal zonder na te denken. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Lacorte probeert naar een medespeler te passen. Warren is nu in balbezit. Warren passt de bal met de wreef. Bramerini is nu in balbezit. Bramerini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev verovert de bal door een tackle van achteren. Warren speelt de bal door. Bramerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramerini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nogulić is nu in balbezit. Nogulić geeft de bal voor. Ban met een sublieme pass. Leyman is nu in balbezit. Leyman schiet op doel. Dan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Warren met de inworp. Kudaka geeft een lange en hoge pass. Isaak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leyman rent richting de bal. Leyman draait met de bal, schiet en ... Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Dan niet meer kan verder spelen. Josephson komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ban zal de hoekschop nemen. Bratu is nu in balbezit. Leyman is nu in balbezit. Leyman draait met de bal, schiet en ... Josephson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kreisliga United - Potoly 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kreisliga United 61%, Potoly 39%.
Kreisliga United - Potoly 5:2