Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Academy BSC Yang Toys
silly walks Tactiek No Forest SWG
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 65.4
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Inworp. Fies met een snelle inworp. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Norling krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ursprung probeert naar een medespeler te passen. Almirall rent richting de bal. Almirall passt de bal met de wreef. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Sorajlić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Inworp. Saforcada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avrigeanu rent richting de bal. Avrigeanu geeft een lange en hoge pass. Norling krijgt zijn hoofd ertegen. van Wijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Salopää onderschept slim de pass. Salopää geeft de bal voor. Ćusa kopt de bal weg. Saforcada geeft een hoge lob. Kalvelage springt en kopt de bal. van Wijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fies geeft een hoge lob. Wiewouters rent richting de bal. Norling onderschept slim de pass. Norling schiet op doel. van Wijk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Academy - BSC Yang Toys 0:1

22e minuut.
Ursprung rent richting de bal. Honegger is nu in balbezit. Honegger met een sublieme pass. Von Gunten is nu in balbezit. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Sorajlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 49%, BSC Yang Toys 51%.
The Academy - BSC Yang Toys 0:1

49e minuut.
Krogsæter rent richting de bal. Krogsæter geeft een hoge lob. Almirall kopt de bal weg. Von Gunten kan de bal niet met de borst controleren. Von Gunten schiet op doel. Sorajlić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Almirall neemt de hoekschop. Von Gunten maakt een snoekduik en kopt de bal. Sorajlić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Almirall verovert de bal door een tackle van achteren. Almirall speelt de bal door. Honegger speelt de bal door. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Almirall speelt de bal door. Von Gunten rent richting de bal. van Schaik geeft een hoge lob. Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvelage schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Academy 47%, BSC Yang Toys 53%.
The Academy - BSC Yang Toys 0:1