Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nordic Whales FC Lauretown
BOT Tactiek LucHs
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
38 gemiddelde waardering 53.3
good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Morell passt de bal zonder na te denken. Keller is nu in balbezit. Keller speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
König passt de bal zonder na te denken. Keller rent richting de bal. Keller passt de bal met de wreef. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel. Brenner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keller zal de hoekschop nemen. Leu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - FC Lauretown 0:1

18e minuut.
Cade is nu in balbezit. Cade geeft een lange en hoge pass. Daar is König, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
König rent richting de bal. König speelt de bal door. Pfäffi probeert naar een medespeler te passen. Morell rent richting de bal. Morell geeft een lange en hoge pass. Brenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pfäffi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borkenhagen de bal. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. König rent richting de bal. König passt de bal zonder na te denken. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - FC Lauretown 0:2

36e minuut.
Morell geeft de bal voor. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cade legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cade krijgt een gele kaart. Schumacher raakt geblesseerd tijdens het duel. Leu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brenner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu draait met de bal, schiet en ... Brenner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - FC Lauretown 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordic Whales 68%, FC Lauretown 32%.
Nordic Whales - FC Lauretown 0:3

55e minuut.
König verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. König bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Brenner bokst de bal weg. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher geeft de bal voor. Brenner bokst de bal weg. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - FC Lauretown 0:4

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Bærheim de bal onder controle te krijgen. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi met een sublieme pass. Leu is nu in balbezit. Leu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Oswald rent richting de bal. Morell onderschept slim de pass. Morell passt de bal met de wreef. Schumacher rent richting de bal. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Brenner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nordic Whales - FC Lauretown 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nordic Whales 50%, FC Lauretown 50%.
Nordic Whales - FC Lauretown 0:5