Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United Kreisliga United
kaiser fertig Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Veľký probeert naar een medespeler te passen. Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt speelt de bal door. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli schiet op doel. Toužimský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Toužimský met een sublieme pass. Morocutti kopt de bal weg. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Kreisliga United 1:0

12e minuut.
Kurtović kopt de bal weg. Burkhardt rent richting de bal. Kudaka begaat een overtreding. Kudaka krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Burkhardt kopt de bal weg. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro geeft de bal voor. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel. Toužimský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurtović rent richting de bal. Kurtović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morocutti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkhardt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Giacomelli met een sublieme pass. Bonfils rent richting de bal. Met opzet legt Ardelean zijn tegenspeler op de grond. Ardelean krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Toužimský met een sublieme pass. Bratu kopt de bal weg. Beltrami probeert de bal met de borst te controleren. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pęski controleert de bal met de borst. Burkhardt probeert naar een medespeler te passen. Morocutti geeft een lange en hoge pass. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ... Toužimský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Escalona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luchs de bal. Leyman rent richting de bal. Leyman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Notaro rent richting de bal. Notaro speelt de bal door. Giacomelli rent richting de bal. Giacomelli schiet op doel. Toužimský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Kreisliga United 2:0

32e minuut.
Mały passt de bal met de wreef. Kudaka probeert naar een medespeler te passen. Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Bratu is nu in balbezit. Bratu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Kudaka de bal. Luchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka onderschept slim de pass. Leyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyman haalt uit met een fantastische trap. Gacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski speelt de bal door. Leyman rent richting de bal. Leyman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt passt de bal met de wreef. Notaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaro geeft een lange en hoge pass. Bonfils krijgt zijn hoofd ertegen. Toužimský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 51%, Kreisliga United 49%.
Burnout United - Kreisliga United 2:0

50e minuut.
Beltrami is nu in balbezit. Beltrami geeft de bal voor. Pęski probeert naar een medespeler te passen. Kudaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudaka geeft een lange en hoge pass. Gacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leyman maakt een snoekduik en kopt de bal. Gacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beltrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu onderschept slim de pass. Bratu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Kreisliga United 2:1

54e minuut.
Burkhardt met een sublieme pass. Notaro rent richting de bal. Notaro probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Doeltrap. Gacker trapt de bal weg. Kudaka rent richting de bal. Kudaka geeft een lange en hoge pass. Bratu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ardelean passt de bal zonder na te denken. Leyman heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burkhardt. Leyman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Leyman kan niet meer verder spelen. Buryta komt het veld opgelopen. Veľký zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bratu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - Kreisliga United 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kudaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikolajsen rent richting de bal. Buryta verovert de bal door een tackle van achteren. Buryta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kudaka passt de bal met de wreef. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buryta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buryta kan niet meer verder spelen. Manzi komt het veld opgelopen. Bratu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Burkhardt is nu in balbezit. Burkhardt geeft de bal voor. Giacomelli is nu in balbezit. Giacomelli schiet op doel. Toužimský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Kreisliga United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 70%, Kreisliga United 30%.
Burnout United - Kreisliga United 3:2