Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Bodensee SpVgg Bertiswil
eigene1 Tactiek Roz
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Mešter passt de bal in één keer door. Hebeisen rent richting de bal. Ferstel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferstel krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Verpecz heeft problemen om de bal te vangen. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela met een sublieme pass. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap. Tevez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lourinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourinho haalt uit met een fantastische trap. Tevez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tubul met een sublieme pass. Aslaksen is nu in balbezit. Aslaksen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mešter de bal. Mešter probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Verpecz kopt de bal weg. Ferstel heeft problemen om de bal te vangen. Brusoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen onderschept slim de pass. Hebeisen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lourinho passt de bal met de wreef. Wiaderny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kern. Kern krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Soltanov de bal. Eiger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baños Cardín. Baños Cardín krijgt een gele kaart. Eiger wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 51%, SpVgg Bertiswil 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poseidon Bodensee - SpVgg Bertiswil 0:0

52e minuut.
Wiaderny passt de bal in één keer door. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Medana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wolwowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niedziela kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tevez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Wiaderny neemt de hoekschop. Daar is Medana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - SpVgg Bertiswil 0:1

58e minuut.
Aslaksen speelt de bal door. Hebeisen rent richting de bal. Ferstel begaat een overtreding. Ferstel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiaderny met de inworp. Kern is nu in balbezit. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Eiger met een sublieme pass. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter passt de bal met de wreef. Taganashvili is nu in balbezit. Taganashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poseidon Bodensee - SpVgg Bertiswil 1:1

80e minuut.
Hunter onderschept slim de pass. Hunter geeft een lange en hoge pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela draait met de bal, schiet en ... Tevez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Bodensee - SpVgg Bertiswil 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Bodensee 53%, SpVgg Bertiswil 47%.
Poseidon Bodensee - SpVgg Bertiswil 1:2