Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:06
  • Competitiewedstrijd: Nationalliga B.03
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18527
FC Starköl FC Saufhampton
Origi Tactiek supremeattack
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.2 gemiddelde waardering 35.2
excellent Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Peters kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lubowicz de bal onder controle te krijgen. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić haalt uit met een fantastische trap. Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Radomski onderschept slim de pass. Radomski speelt de bal door. Skłodowski speelt de bal door. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić schiet op doel. Piatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Piatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 1:0

4e minuut.
Bârzanu speelt de bal door. Catagini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Skłodowski de bal onder controle te krijgen. Ilev rent richting de bal. Ilev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bârzanu passt de bal met de wreef. Gómez Somavilla rent richting de bal. Gómez Somavilla speelt de bal door. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 2:0

21e minuut.
Rothenbuhler onderschept slim de pass. Rothenbuhler geeft een lange en hoge pass. Gómez Somavilla speelt de bal door. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rothenbuhler speelt de bal door. Inworp. Radomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Piatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić onderschept slim de pass. Rašetić passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 3:0

38e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal in één keer door. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź geeft een hoge lob. Rašetić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Piatti met een sublieme pass. Radomski kopt de bal weg. Rothenbuhler heeft problemen om de bal te vangen. Rašetić rent richting de bal. Rašetić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rašetić probeert naar een medespeler te passen. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Radomski speelt de bal door. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ... Piatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 31%, FC Saufhampton 69%.
FC Starköl - FC Saufhampton 3:0

48e minuut.
Sripkauskas speelt de bal door. Eiger verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kniaź zal de hoekschop nemen. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gómez Somavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Somavilla passt de bal zonder na te denken. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Piatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 4:0

56e minuut.
Gómez Somavilla is nu in balbezit. Gómez Somavilla passt de bal in één keer door. Daar is Peters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sripkauskas kopt de bal weg. Tekiralan probeert de bal met de borst te controleren. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Gómez Somavilla rent richting de bal. Gómez Somavilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kniaź geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tekiralan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Peters geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rašetić de bal onder controle te krijgen. Gómez Somavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Somavilla schiet op doel. Piatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 5:0

63e minuut.
Catagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Catagini passt de bal met de wreef. Rothenbuhler heeft problemen om de bal te vangen. Rašetić rent richting de bal. Rašetić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gómez Somavilla is nu in balbezit. Gómez Somavilla passt de bal in één keer door. Daar is Rašetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Piatti trapt de bal weg. Kniaź geeft een hoge lob. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić schiet op doel. Paal! Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. Piatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 6:0

69e minuut.
Peters geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kniaź zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez Somavilla geeft een lange en hoge pass. Rašetić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aladal bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomski verovert de bal door een tackle van achteren. Radomski passt de bal met de wreef. Kniaź speelt de bal door. Gómez Somavilla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ilev onderschept slim de pass. Ilev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gorbói de bal. Gorbói geeft een hoge lob. Wan maakt een snoekduik en kopt de bal. Krepsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kniaź heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź geeft de bal voor. Lubowicz kopt de bal weg. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Piatti trapt de bal weg. Radomski rent richting de bal. Radomski probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 7:0

88e minuut.
Rothenbuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski geeft een lange en hoge pass. Rašetić is nu in balbezit. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Saufhampton 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 29%, FC Saufhampton 71%.
FC Starköl - FC Saufhampton 8:0