Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roggehuse weldsöi FC Starköl
wenkelried Tactiek Origi
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 54.7
solide Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Gómez Somavilla kan de bal niet met de borst controleren. Dällenbach probeert naar een medespeler te passen. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios geeft een lange en hoge pass. Fivian krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Skłodowski kopt de bal weg. Grandjean heeft problemen om de bal te vangen. Grandjean probeert naar een medespeler te passen. Fivian heeft problemen om de bal te vangen. Fivian haalt uit met een fantastische trap. Kamocsai bokst de bal weg.

22e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Gómez Somavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Somavilla passt de bal zonder na te denken. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ... Oldani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Pulver de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Skłodowski neemt de hoekschop. Glatz kopt de bal weg. Kessler is nu in balbezit. Rašetić onderschept slim de pass. Rašetić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Radomski rent richting de bal. Radomski passt de bal zonder na te denken. Skłodowski met een sublieme pass. Fantela heeft problemen om de bal te vangen. Fantela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Radomski met een sublieme pass. Kniaź rent richting de bal. Dällenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić verovert de bal door een tackle van achteren. Rašetić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rašetić controleert de bal met de borst. Kniaź rent richting de bal. Kniaź passt de bal met de wreef. Fantela is nu in balbezit. Fantela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 52%, FC Starköl 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
roggehuse weldsöi - FC Starköl 0:0

61e minuut.
Doeltrap. Oldani trapt de bal weg van het doel. Glatz met een sublieme pass. Fivian rent richting de bal. Fivian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cordeanu kopt de bal weg. Kessler heeft problemen om de bal te vangen. Sripkauskas onderschept slim de pass. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Radomski kopt de bal weg. Grandjean heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kniaź krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bârzanu kopt de bal weg. Kessler heeft problemen om de bal te vangen. Kessler geeft een lange en hoge pass. Fivian rent richting de bal. Fivian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jaria probeert naar een medespeler te passen. Glatz rent richting de bal. Glatz met een sublieme pass. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Starköl 1:0

72e minuut.
Skłodowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fantela de bal. Stupf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fantela raakt geblesseerd tijdens het duel. Fantela wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
roggehuse weldsöi - FC Starköl 1:1

74e minuut.
Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios onderschept slim de pass. Helios passt de bal met de wreef. Fivian rent richting de bal. Fivian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - FC Starköl 2:1

74e minuut.
Rašetić is nu in balbezit. Rašetić passt de bal zonder na te denken. Sripkauskas heeft problemen om de bal te vangen. Fivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Fivian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Stupf onderschept slim de pass. Glatz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kessler de bal. Rašetić rent richting de bal. Rašetić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gómez Somavilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Somavilla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dällenbach de bal onder controle te krijgen. Rašetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašetić schiet op doel. Oldani bokst de bal weg.

84e minuut.
Inworp. Skłodowski met de inworp. Fantela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantela geeft een hoge lob. Rašetić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 53%, FC Starköl 47%.
roggehuse weldsöi - FC Starköl 2:1