Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heida Bombers FC Saufhampton
4+2+2+2 Tactiek supremeattack
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 36
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Mertens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertens geeft de bal voor. Leitner kopt de bal weg. Daar is Paneque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eiger bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
La Gamba probeert naar een medespeler te passen. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder passt de bal in één keer door. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mihranyan trapt de bal weg van het doel. Mertens kopt de bal weg. Klungelig pakt Peters de bal. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

7e minuut.
Zehnder is nu in balbezit. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peters de bal onder controle te krijgen. La Gamba is nu in balbezit. La Gamba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 1:0

9e minuut.
Mertens probeert naar een medespeler te passen. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder passt de bal zonder na te denken. Leitner is nu in balbezit. Leitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 2:0

14e minuut.
Rothenbuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Rothenbuhler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietka met de inworp. Mertens geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Leitner kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 3:0

21e minuut.
Klungelig pakt Rothenbuhler de bal. Mertens is nu in balbezit. Mertens speelt de bal door. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Zehnder probeert naar een medespeler te passen. Mertens rent richting de bal. Mertens probeert naar een medespeler te passen. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehnder geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leitner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 4:0

26e minuut.
Anokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anokić raakt geblesseerd tijdens het duel. Carol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zehnder kopt de bal weg. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 5:0

35e minuut.
Gorbói rent richting de bal. Pietka begaat een overtreding. Gorbói is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lubowicz met een snel genomen vrije trap. Tell probeert naar een medespeler te passen. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Ilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tell is nu in balbezit. Ilev onderschept slim de pass. Ilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 5:1

43e minuut.
Mertens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zehnder de bal. Zehnder met een sublieme pass. Leitner is nu in balbezit. Leitner haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 28%, FC Saufhampton 72%.
Heida Bombers - FC Saufhampton 5:1

50e minuut.
Klungelig pakt Leitner de bal. Zehnder bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner rent richting de bal. Leitner schiet op doel. Mihranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 6:1

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Paneque de bal onder controle te krijgen. Paneque met een sublieme pass. Zehnder is nu in balbezit. Zehnder passt de bal in één keer door. Leitner rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leitner rent richting de bal. Leitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 7:1

56e minuut.
Anokić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tascău. Tascău krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Tell de bal. Tell geeft een lange en hoge pass. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner draait met de bal, schiet en ... Mihranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 8:1

62e minuut.
Lubowicz heeft problemen om de bal te vangen. La Gamba speelt de bal door. Leitner is nu in balbezit. Leitner schiet op doel. Mihranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 9:1

63e minuut.
Rellstab met een sublieme pass. Mertens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitner draait met de bal, schiet en ... Mihranyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 10:1

64e minuut.
Eiger geeft een lange en hoge pass. Paneque kopt de bal weg. Daar is Tascău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pietka passt de bal zonder na te denken. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner probeert naar een medespeler te passen. Zehnder heeft problemen om de bal te vangen. Zehnder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lubowicz is nu in balbezit. La Gamba onderschept slim de pass. La Gamba geeft een hoge lob. Paneque rent richting de bal. Paneque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tascău speelt de bal door. Rellstab heeft problemen om de bal te vangen. Rellstab met een sublieme pass. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 11:1

74e minuut.
Tascău is nu in balbezit. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan speelt de bal door. Masiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Masiello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Rota komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Ilev de bal. Tell geeft een hoge lob. Peters heeft problemen om de bal te vangen. Zehnder rent richting de bal. Zehnder haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Leitner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 12:1

78e minuut.
Paneque passt de bal zonder na te denken. Peters is nu in balbezit. Leitner onderschept slim de pass. Leitner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - FC Saufhampton 13:1

85e minuut.
La Gamba passt de bal in één keer door. Leitner is nu in balbezit. Tascău begaat een overtreding. Leitner raakt geblesseerd tijdens het duel. Rellstab wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 25%, FC Saufhampton 75%.
Heida Bombers - FC Saufhampton 13:1