Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:06
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.01
  • Stadion: Ebnat Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2883
Ebnat Torpedo Eichenwies
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Escher speelt de bal door. Ponte kopt de bal weg. La Placa met een sublieme pass. Conzett is nu in balbezit. Conzett geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krummenacher is nu in balbezit. Berthoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthoud probeert naar een medespeler te passen. Forte rent richting de bal. Forte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte onderschept slim de pass. Conzett is nu in balbezit. Berthoud onderschept slim de pass. Berthoud schiet op doel. Escher bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Torpedo Eichenwies 1:0

37e minuut.
Ponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel onderschept slim de pass. Engel begaat een overtreding. Engel krijgt een gele kaart. Kobel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kobel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chappuis heeft problemen om de bal te vangen. Forte bereikt de bal nog maar net als eerste. Forte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebnat - Torpedo Eichenwies 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 42%, Torpedo Eichenwies 58%.
Ebnat - Torpedo Eichenwies 2:0

72e minuut.
Tochtermann speelt de bal door. Klungelig pakt Seoane de bal. Ponte is nu in balbezit. Ponte schiet op doel. Wyss probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Seoane geeft een hoge lob. Chappuis kopt de bal weg. Conzett rent richting de bal. Berthoud rent richting de bal. Berthoud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Conzett passt de bal in één keer door. Peter is nu in balbezit. Ponte is nu in balbezit. Ponte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebnat 50%, Torpedo Eichenwies 50%.
Ebnat - Torpedo Eichenwies 2:0