Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Münsterlingen TheGreenBulls
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Toma de bal onder controle te krijgen. Saubermann is nu in balbezit. Saubermann passt de bal met de wreef. Yaghcha rent richting de bal. Yaghcha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - TheGreenBulls 1:0

10e minuut.
Mordasini passt de bal in één keer door. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger verovert de bal door een tackle van achteren. Honegger passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bekirowski speelt de bal door. Mordasini rent richting de bal. Mordasini passt de bal met de wreef. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bekirowski geeft een lange en hoge pass. Toma rent richting de bal. Toma passt de bal met de wreef. Honegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Honegger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poseidon Münsterlingen - TheGreenBulls 1:1

31e minuut.
Cadisch passt de bal met de wreef. Benaglio is nu in balbezit. Benaglio geeft een hoge lob. Yaghcha probeert de bal aan de voet te houden. Yaghcha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cadisch verovert de bal door een tackle van achteren. Cadisch geeft een lange en hoge pass. Daar is Yaghcha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaghcha schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ruiz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 44%, TheGreenBulls 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poseidon Münsterlingen - TheGreenBulls 1:1

48e minuut.
Cadisch met een snelle inworp. Mordasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mordasini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mordasini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cecot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mordasini is nu in balbezit. Mordasini draait met de bal, schiet en ... Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - TheGreenBulls 1:2

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seewald met een snelle inworp. Mettraux is nu in balbezit. Mettraux met een sublieme pass. Yaghcha rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poseidon Münsterlingen - TheGreenBulls 2:2

57e minuut.
Benaglio kopt de bal weg. Daar is Zitola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaghcha rent richting de bal. Daar is Yaghcha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaghcha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Seewald speelt de bal door. Saubermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Saubermann passt de bal in één keer door. Yaghcha rent richting de bal. Yaghcha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christen geeft een hoge lob. Daar is Mordasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettraux geeft de bal voor. Yaghcha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mettraux geeft de bal voor. Castella heeft problemen om de bal te vangen. Kuschler is nu in balbezit. Saubermann is nu in balbezit. Saubermann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 31%, TheGreenBulls 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poseidon Münsterlingen - TheGreenBulls 2:2