Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş EU AU United
Normal Tactiek S.P.E.R.E.B.Next
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Raimondi rent richting de bal. Raimondi geeft een hoge lob. Silverhawk is nu in balbezit. Silverhawk draait met de bal, schiet en ... Zumstein kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gauss passt de bal met de wreef. Foletti is nu in balbezit. Foletti probeert naar een medespeler te passen. Silverhawk rent richting de bal. Silverhawk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Andrey rent richting de bal. Mönch verovert de bal door een tackle van achteren. Mönch geeft een lange en hoge pass. Silverhawk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Dornauer de bal onder controle te krijgen. Inworp. Foletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charton rent richting de bal. Charton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Raimondi rent richting de bal. Daar is Charton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charton speelt de bal door. Raimondi geeft een hoge lob. Sordet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Charton met een sublieme pass. Zumstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mönch kopt de bal weg. Daar is Charton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş EU - AU United 0:1

42e minuut.
Martínez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Muster is nu in balbezit. Muster geeft een hoge lob. Sordet is nu in balbezit. Sordet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zumstein geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mönch met een snelle inworp. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet haalt uit met een fantastische trap. Mini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş EU 72%, AU United 28%.
Beşiktaş EU - AU United 0:1

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Berchtold de bal onder controle te krijgen. Martínez Rodríguez rent richting de bal. Martínez Rodríguez met een sublieme pass. Silverhawk rent richting de bal. Silverhawk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş EU - AU United 0:2

57e minuut.
Raimondi passt de bal zonder na te denken. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk geeft de bal voor. Sordet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sordet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Muster geeft een hoge lob. Zumstein heeft problemen om de bal te vangen. Sordet is nu in balbezit. Sordet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş EU - AU United 0:3

66e minuut.
Inworp. Mönch met de inworp. Sordet is nu in balbezit. Sordet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş EU - AU United 0:4

73e minuut.
Mönch kopt de bal weg. Daar is Charton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Silverhawk de bal. Silverhawk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Charton is nu in balbezit. Charton geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bezzola de bal. Silverhawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverhawk haalt uit met een fantastische trap. Mini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Foletti passt de bal met de wreef. Bezzola is nu in balbezit. Silverhawk onderschept slim de pass. Silverhawk draait met de bal, schiet en ... Mini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş EU - AU United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş EU 66%, AU United 34%.
Beşiktaş EU - AU United 0:5