Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapani 1905 Beşiktaş EU
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Hess is nu in balbezit. Rotanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Rotanzi met een sublieme pass. Hauri is nu in balbezit. Hauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani 1905 - Beşiktaş EU 1:0

18e minuut.
Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann geeft een hoge lob. Sanou rent richting de bal. Sanou haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hauri de bal onder controle te krijgen. Mini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani 1905 - Beşiktaş EU 2:0

20e minuut.
Dornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanou rent richting de bal. Sanou met een sublieme pass. Hauri rent richting de bal. Hauri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hauri rent richting de bal. Dornauer is nu in balbezit. Hauri onderschept slim de pass. Hauri haalt uit met een fantastische trap. Mini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Brechbühl rent richting de bal. Brechbühl geeft een hoge lob. Hauri rent richting de bal. Sanou rent richting de bal. Sanou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani 1905 39%, Beşiktaş EU 61%.
Trapani 1905 - Beşiktaş EU 2:0

52e minuut.
Heinzelmann rent richting de bal. Dornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Heinzelmann zijn tegenspeler op de grond. Heinzelmann krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Brenna speelt de bal door. Sanou rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dornauer. Dornauer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani 1905 53%, Beşiktaş EU 47%.
Trapani 1905 - Beşiktaş EU 2:0