Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Pluto FcBayernBasel
3232compct Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
57 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 21.5
outstanding Schieten average
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Kaczor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczor met een sublieme pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Stiefel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Rozin rent richting de bal. Rozin passt de bal met de wreef. Huggel is nu in balbezit. Ilm onderschept slim de pass. Ilm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ignat geeft een lange en hoge pass. Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi probeert naar een medespeler te passen. Ilm rent richting de bal. Ilm draait met de bal, schiet en ... Schifferli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 1:0

8e minuut.
Kilar probeert naar een medespeler te passen. Carloni rent richting de bal. Carloni speelt de bal door. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 2:0

11e minuut.
Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal met de wreef. Stiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 3:0

11e minuut.
Zielke probeert naar een medespeler te passen. Zahner met een sublieme pass. Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Ellul krijgt zijn hoofd ertegen. Schifferli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Huggel rent richting de bal. Gianasi onderschept slim de pass. Gianasi passt de bal in één keer door. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Gianasi met een snelle inworp. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar geeft de bal voor. Ellul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 4:0

17e minuut.
Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casanova. Gianasi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carloni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fondue de bal. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 5:0

19e minuut.
Ilm geeft een hoge lob. Daar is Fondue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu speelt de bal door. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Schifferli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 6:0

22e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar passt de bal zonder na te denken. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Schifferli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 7:0

23e minuut.
Carloni is nu in balbezit. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal in één keer door. Gianasi rent richting de bal. Gianasi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cruceanu passt de bal in één keer door. Kilar met een sublieme pass. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 8:0

26e minuut.
Carloni passt de bal in één keer door. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Carloni rent richting de bal. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Ilm rent richting de bal. Ilm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 9:0

28e minuut.
Blank probeert naar een medespeler te passen. Stiefel probeert de bal aan de voet te houden. Zahner is nu in balbezit. Ilm onderschept slim de pass. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Schifferli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Schifferli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 10:0

30e minuut.
Kaczor kopt de bal weg. Cruceanu is nu in balbezit. Fondue begaat een overtreding. Fondue krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gianasi onderschept slim de pass. Gianasi passt de bal zonder na te denken. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cruceanu probeert de bal met de borst te controleren. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Ilm rent richting de bal. Ilm draait met de bal, schiet en ... Schifferli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 11:0

38e minuut.
Kilar met een sublieme pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm met een sublieme pass. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ignat rent richting de bal. Ignat geeft de bal voor. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Schifferli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 12:0

45e minuut.
Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Gianasi kopt de bal weg. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 17%, FcBayernBasel 83%.
AS Pluto - FcBayernBasel 12:0

52e minuut.
Carloni met de inworp. Gianasi rent richting de bal. Gianasi geeft de bal voor. Ilm springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 13:0

53e minuut.
Klungelig pakt Ilm de bal. Kilar rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 14:0

54e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar speelt de bal door. Cruceanu speelt de bal door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gianasi met een snelle inworp. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft de bal voor. Ilm maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 15:0

57e minuut.
Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 16:0

59e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal met de wreef. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu geeft de bal voor. Ellul krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 17:0

60e minuut.
Ilm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blank. Ilm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignat met een snel genomen vrije trap. Ellul springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kaczor onderschept slim de pass. Kaczor geeft een lange en hoge pass. Ilm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cruceanu kopt de bal weg. Kilar kan de bal niet met de borst controleren. Zahner is nu in balbezit. Ilm onderschept slim de pass. Ilm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 18:0

68e minuut.
Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal zonder na te denken. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 19:0

69e minuut.
Stiefel heeft problemen om de bal te vangen. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ... Stiefel probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 20:0

71e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Stiefel rent richting de bal. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Kilar passt de bal in één keer door. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Zahner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gianasi zal de hoekschop nemen. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ignat kopt de bal weg. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 21:0

79e minuut.
Gianasi passt de bal zonder na te denken. Kilar rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 22:0

79e minuut.
Klungelig pakt Zielke de bal. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Huggel rent richting de bal. Ilm verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cruceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 23:0

83e minuut.
Schifferli met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Ignat de bal. Ignat geeft een lange en hoge pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ... Schifferli bokst de bal weg.

85e minuut.
Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Schifferli kopt de bal weg. Klungelig pakt Schumacher de bal. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cruceanu neemt de hoekschop. Ilm springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul geeft een lange en hoge pass. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Carloni geeft een hoge lob. Ilm controleert de bal met de borst. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Pluto - FcBayernBasel 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Pluto 14%, FcBayernBasel 86%.
AS Pluto - FcBayernBasel 24:0