Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Armada Lugano FC Weingarten
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Borer speelt de bal door. Brenner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minder. Minder krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klopfenstein geeft een lange en hoge pass. Minder rent richting de bal. Minder passt de bal zonder na te denken. Testosteron rent richting de bal. Testosteron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Borer rent richting de bal. Borer geeft de bal voor. Quennoz rent richting de bal. Aplanalp is nu in balbezit. Aplanalp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp verovert de bal door een tackle van achteren. Oppliger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oppliger krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maissen met de inworp. Aplanalp is nu in balbezit. Aplanalp geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Aplanalp rent richting de bal. Lory probeert naar een medespeler te passen. Seewald probeert de bal met de borst te controleren. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quennoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Armada Lugano - FC Weingarten 0:1

39e minuut.
Daar is Seewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quennoz begaat een overtreding. Seewald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seewald met een snel genomen vrije trap. Testosteron rent richting de bal. Minder rent richting de bal. Minder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Armada Lugano 51%, FC Weingarten 49%.
FC Armada Lugano - FC Weingarten 0:1

65e minuut.
Mutti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Klopfenstein de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenner. Brenner krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Quennoz schiet op doel. Jaccard kopt de bal weg. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quennoz draait met de bal, schiet en ... Fratschöl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Armada Lugano - FC Weingarten 0:2

76e minuut.
Oppliger geeft een lange en hoge pass. Mutti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latour. Mutti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mutti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Armada Lugano 47%, FC Weingarten 53%.
FC Armada Lugano - FC Weingarten 0:2