Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:06
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.04
  • Stadion: Papom Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2793
Papom Geheime Verlierer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Neuroth rent richting de bal. Neuroth passt de bal zonder na te denken. Malacarne is nu in balbezit. Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax schiet op doel. Bettoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kyuss bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner speelt de bal door. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax schiet op doel. Bettoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Eich is nu in balbezit. Rätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eich begaat een overtreding. Eich krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Neuroth is nu in balbezit. Dauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauti probeert naar een medespeler te passen. Jacomet rent richting de bal. Jacomet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Rätz met de inworp. Fuhrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eich rent richting de bal. Eich draait met de bal, schiet en ... Gross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papom - Geheime Verlierer 1:0

39e minuut.
Grümpel kan de bal niet met de borst controleren. Kleeberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Grümpel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grümpel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 54%, Geheime Verlierer 46%.
Papom - Geheime Verlierer 1:0

68e minuut.
Dominik rent richting de bal. Grüter rent richting de bal. Dominik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dominik krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kim onderschept slim de pass. Kim geeft de bal voor. Malacarne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner onderschept slim de pass. Lindner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papom - Geheime Verlierer 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papom 54%, Geheime Verlierer 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Papom - Geheime Verlierer 1:1