Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş Suisse Rennende Esel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Mitreski is nu in balbezit. Scheidegger onderschept slim de pass. Scheidegger passt de bal met de wreef. De Angelis rent richting de bal. De Angelis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Suisse - Rennende Esel 1:0

38e minuut.
Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmann onderschept slim de pass. Steinmann probeert naar een medespeler te passen. Graser bereikt de bal nog maar net als eerste. Graser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş Suisse - Rennende Esel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Suisse 52%, Rennende Esel 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş Suisse - Rennende Esel 1:1

46e minuut.
Rufer rent richting de bal. Mitreski is nu in balbezit. Von Rufen rent richting de bal. Peng is nu in balbezit. Peng haalt uit met een fantastische trap. Krähenbühl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Steinmann verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmann passt de bal met de wreef. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Graser onderschept slim de pass. Graser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De Angelis draait met de bal, schiet en ... Rufer kopt de bal weg. Peng heeft problemen om de bal te vangen. Scheidegger rent richting de bal. Scheidegger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Scheidegger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Von Rufen de bal. De Angelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Angelis draait met de bal, schiet en ... Krähenbühl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Suisse - Rennende Esel 2:1

67e minuut.
Rufer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Würgler de bal onder controle te krijgen. De Angelis is nu in balbezit. De Angelis schiet op doel. Krähenbühl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Würgler trapt de bal weg. Peng kopt de bal weg. Mitreski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheidegger verovert de bal door een tackle van achteren. Scheidegger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Suisse - Rennende Esel 3:1

74e minuut.
Hohl speelt de bal door. Peng heeft problemen om de bal te vangen. Steinmann met een sublieme pass. Graser is nu in balbezit. Graser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Suisse - Rennende Esel 3:2

80e minuut.
Von Rufen rent richting de bal. Scheidegger onderschept slim de pass. Scheidegger passt de bal in één keer door. De Angelis rent richting de bal. De Angelis draait met de bal, schiet en ... Krähenbühl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Suisse 37%, Rennende Esel 63%.
Beşiktaş Suisse - Rennende Esel 3:2