Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Königliche Zauberer Beşiktaş Suisse
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi speelt de bal door. Lauterburg rent richting de bal. Ben Khalifa is nu in balbezit. Ben Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Zauberer - Beşiktaş Suisse 1:0

41e minuut.
Rüfenacht geeft een hoge lob. Inworp. Bommel met een snelle inworp. Rentsch is nu in balbezit. Rentsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Zauberer 61%, Beşiktaş Suisse 39%.
Königliche Zauberer - Beşiktaş Suisse 1:0

53e minuut.
Peng geeft een hoge lob. Rentsch probeert de bal aan de voet te houden. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Zauberer - Beşiktaş Suisse 2:0

57e minuut.
Heinzelmann rent richting de bal. Rentsch onderschept slim de pass. Rentsch met een sublieme pass. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa draait met de bal, schiet en ... Farrèr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Blunschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunschi geeft de bal voor. Ben Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Rentsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dauti kopt de bal weg. Heinzelmann geeft een hoge lob. De Angelis is nu in balbezit. Scheidegger rent richting de bal. Scheidegger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Zauberer 48%, Beşiktaş Suisse 52%.
Königliche Zauberer - Beşiktaş Suisse 2:0