Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rennende Esel Königliche Zauberer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Joggler met een sublieme pass. Rettore is nu in balbezit. Rettore met een sublieme pass. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rennende Esel - Königliche Zauberer 0:1

10e minuut.
Roduit rent richting de bal. Hohl verovert de bal door een tackle van achteren. Hohl probeert naar een medespeler te passen. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Daar is Blunschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinmann rent richting de bal. Steinmann speelt de bal door. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rennende Esel - Königliche Zauberer 1:1

36e minuut.
Rentsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa rent richting de bal. Rentsch heeft problemen om de bal te vangen. Rentsch haalt uit met een fantastische trap. Krähenbühl probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rettore met een sublieme pass. Ben Khalifa controleert de bal met de borst. Ben Khalifa schiet op doel. Wirsch probeert de bal aan de voet te houden. Krähenbühl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rennende Esel 62%, Königliche Zauberer 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rennende Esel - Königliche Zauberer 1:1

65e minuut.
Blunschi verovert de bal door een tackle van achteren. Rettore is nu in balbezit. Rettore speelt de bal door. Ben Khalifa is nu in balbezit. Ben Khalifa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Von Rufen geeft een hoge lob. Inworp. Gilgen met een snelle inworp. Rentsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentsch geeft de bal voor. Krähenbühl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rennende Esel 52%, Königliche Zauberer 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rennende Esel - Königliche Zauberer 1:1