Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheime Verlierer AS Pluto
Normal Tactiek 3232compct
40% Balbezit 60%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Rozin speelt de bal door. Kilar met een sublieme pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kaczor kopt de bal weg. Cruceanu heeft problemen om de bal te vangen. Cruceanu passt de bal met de wreef. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:1

3e minuut.
Ilm verovert de bal door een tackle van achteren. Zilberstein rent richting de bal. Zilberstein geeft een lange en hoge pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kim de bal. Gross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:2

6e minuut.
Gross speelt de bal door. Inworp. Rozin met een snelle inworp. Daar is Cruceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gross trapt de bal weg van het doel. Rozin kopt de bal weg. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul geeft de bal voor. Ilm krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zilberstein met de inworp. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal in één keer door. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel. Gross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ilm de bal. Ilm draait met de bal, schiet en ... Gross maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Rätz rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Kilar speelt de bal door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:3

14e minuut.
Rätz rent richting de bal. Zilberstein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilberstein geeft de bal voor. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ignat probeert naar een medespeler te passen. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein passt de bal met de wreef. Ilm rent richting de bal. Ilm geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Kilar passt de bal zonder na te denken. Ellul heeft problemen om de bal te vangen. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Motz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ellul is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cruceanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ellul maakt een snoekduik en kopt de bal. Gross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:4

19e minuut.
Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal met de wreef. Kilar geeft de bal voor. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gross met een harde bal richting middenveld. Kaczor kopt de bal weg. Kilar geeft de bal voor. Ilm krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cruceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cruceanu geeft de bal voor. Zilberstein kopt de bal weg. Daar is Ilm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilm draait met de bal, schiet en ... Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Carloni kan de bal niet met de borst controleren. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar met een sublieme pass. Zilberstein geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Motz rent richting de bal. Ilm onderschept slim de pass. Ilm passt de bal in één keer door. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:5

26e minuut.
Rozin probeert naar een medespeler te passen. Ilm rent richting de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:6

26e minuut.
Uebersax probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lindner de bal. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm rent richting de bal. Ilm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zilberstein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ellul maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grümpel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cruceanu met een snelle inworp. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Motz geeft de bal voor. Ignat kopt de bal weg. Zilberstein rent richting de bal. Zilberstein geeft een hoge lob. Ellul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:7

34e minuut.
Fuhrer probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Carloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:8

35e minuut.
Carloni met een sublieme pass. Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu met een sublieme pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:9

37e minuut.
Ellul heeft problemen om de bal te vangen. Motz is nu in balbezit. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:10

38e minuut.
Uebersax passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zilberstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carloni probeert naar een medespeler te passen. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zilberstein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel. Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kim de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:11

39e minuut.
Cruceanu speelt de bal door. Ellul rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm schiet op doel. Gross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul schiet op doel. Gross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Verlierer 93%, AS Pluto 7%.
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:12

46e minuut.
Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Zilberstein met een snelle inworp. Kilar geeft een hoge lob. Ilm rent richting de bal. Ilm schiet op doel. Gross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:13

51e minuut.
Kilar passt de bal zonder na te denken. Motz rent richting de bal. Ellul verovert de bal door een tackle van achteren. Ellul draait met de bal, schiet en ... Gross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:14

53e minuut.
Ellul passt de bal met de wreef. Kilar is nu in balbezit. Kilar passt de bal in één keer door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:15

55e minuut.
Ignat met een sublieme pass. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein geeft een hoge lob. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:16

58e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar met een sublieme pass. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ... Kim probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:17

60e minuut.
Zilberstein kopt de bal weg. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:18

62e minuut.
Zilberstein probeert naar een medespeler te passen. Ilm is nu in balbezit. Ilm met een sublieme pass. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. Gross bokst de bal weg. Ellul rent richting de bal. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:19

63e minuut.
Klungelig pakt Uebersax de bal. Ilm rent richting de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Gross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:20

66e minuut.
Motz bereikt de bal nog maar net als eerste. Motz geeft de bal voor. Carloni rent richting de bal. Carloni geeft een hoge lob. Ilm maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Motz geeft een lange en hoge pass. Ignat met een sublieme pass. Carloni kan de bal niet met de borst controleren. Carloni geeft de bal voor. Ilm springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zilberstein rent richting de bal. Zilberstein passt de bal in één keer door. Kilar met een sublieme pass. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Ilm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilm passt de bal zonder na te denken. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. Gross maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:21

73e minuut.
Motz kan de bal niet met de borst controleren. Kilar rent richting de bal. Ilm rent richting de bal. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Gross maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Kim de bal. Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zilberstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ellul legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ... Gross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:22

77e minuut.
Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal met de wreef. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ilm is nu in balbezit. Ilm passt de bal in één keer door. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul geeft een lange en hoge pass. Ilm krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rozin met een sublieme pass. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Ellul springt en kopt de bal. Gross probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:23

84e minuut.
Rozin kopt de bal weg. Kilar is nu in balbezit. Kilar met een sublieme pass. Ilm rent richting de bal. Ilm geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zilberstein kopt de bal weg. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Carloni passt de bal met de wreef. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm schiet op doel. Gross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheime Verlierer 86%, AS Pluto 14%.
Geheime Verlierer - AS Pluto 0:23