Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Königliche Zauberer FC Weingarten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Eymann rent richting de bal. Blunschi onderschept slim de pass. Blunschi probeert naar een medespeler te passen. Froidevaux is nu in balbezit. Froidevaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aplanalp rent richting de bal. Aplanalp probeert naar een medespeler te passen. Quennoz rent richting de bal. Quennoz draait met de bal, schiet en ... Ghiani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Königliche Zauberer - FC Weingarten 0:1

26e minuut.
Rentsch rent richting de bal. Rentsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Bommel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Froidevaux rent richting de bal. Froidevaux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maissen met de inworp. Daar is Aplanalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aplanalp schiet op doel. Facchinetti probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rentsch speelt de bal door. Hubli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Froidevaux onderschept slim de pass. Froidevaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Borer verovert de bal door een tackle van achteren. Rettore is nu in balbezit. Rettore geeft een hoge lob. Froidevaux is nu in balbezit. Froidevaux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Zauberer 41%, FC Weingarten 59%.
Königliche Zauberer - FC Weingarten 0:1

56e minuut.
Bommel is nu in balbezit. Eymann rent richting de bal. Blunschi speelt de bal door. Froidevaux rent richting de bal. Froidevaux draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Eymann probeert de bal aan de voet te houden. Froidevaux rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borer. Borer krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Latour geeft een lange en hoge pass. Quennoz rent richting de bal. Quennoz passt de bal in één keer door. Froidevaux is nu in balbezit. Froidevaux haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Königliche Zauberer 29%, FC Weingarten 71%.
Königliche Zauberer - FC Weingarten 0:1