Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş Suisse FLAMENGO ZH
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Veuillet schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Farrèr met een harde bal richting middenveld. Hubli rent richting de bal. Hubli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Schönholzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheidegger onderschept slim de pass. Scheidegger passt de bal zonder na te denken. Daar is De Angelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Angelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Suisse - FLAMENGO ZH 1:0

16e minuut.
Buess passt de bal zonder na te denken. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Malz zijn tegenspeler op de grond. Malz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rechsteiner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buess rent richting de bal. Buess geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Suisse 55%, FLAMENGO ZH 45%.
Beşiktaş Suisse - FLAMENGO ZH 1:0

50e minuut.
De Angelis verovert de bal door een tackle van achteren. Scheidegger heeft problemen om de bal te vangen. De Angelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheidegger is nu in balbezit. Scheidegger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Peng kopt de bal weg. De Angelis is nu in balbezit. Devolz verovert de bal door een tackle van achteren. Scheidegger is nu in balbezit. Scheidegger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hubli met de inworp. Heimoz rent richting de bal. Heimoz probeert naar een medespeler te passen. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Veuillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş Suisse - FLAMENGO ZH 1:1

63e minuut.
Müggeli heeft problemen om de bal te vangen. Buess is nu in balbezit. Buess met een sublieme pass. De Angelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Angelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Malz de bal. Bürgi rent richting de bal. Bürgi passt de bal met de wreef. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Veuillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Suisse - FLAMENGO ZH 1:2

74e minuut.
Devolz passt de bal met de wreef. Heimoz is nu in balbezit. Peng bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimoz onderschept slim de pass. Heimoz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buess raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rufer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Müggeli met de inworp. Schönholzer heeft problemen om de bal te vangen. Schönholzer geeft een lange en hoge pass. Veuillet is nu in balbezit. Veuillet schiet op doel. Farrèr bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Escher geeft een hoge lob. Müggeli kopt de bal weg. Daar is Lauterburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veuillet rent richting de bal. Veuillet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Suisse - FLAMENGO ZH 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Suisse 56%, FLAMENGO ZH 44%.
Beşiktaş Suisse - FLAMENGO ZH 1:3