Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Füchse AS Pluto
Normal Tactiek 3232compct
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten outstanding
average Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Cruceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cruceanu heeft problemen om de bal te vangen. Cruceanu passt de bal in één keer door. Ellul is nu in balbezit. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:1

5e minuut.
Kropf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cruceanu met een sublieme pass. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:2

8e minuut.
Zilberstein passt de bal met de wreef. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal in één keer door. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar met een sublieme pass. Ellul rent richting de bal. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar passt de bal met de wreef. Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zilberstein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilberstein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inguscio de bal. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul draait met de bal, schiet en ... Kobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ellul speelt de bal door. Ilm is nu in balbezit. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul schiet op doel. Kobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Inguscio de bal onder controle te krijgen. Kilar kopt de bal weg. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Inguscio probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zilberstein neemt de hoekschop. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:3

25e minuut.
Carloni met de inworp. Zilberstein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inguscio de bal. Ilm is nu in balbezit. Ilm draait met de bal, schiet en ... Kobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dominik is nu in balbezit. Dominik geeft een lange en hoge pass. Rozin kopt de bal weg. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:4

27e minuut.
Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattenjunge is nu in balbezit. Zilberstein schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zilberstein krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kilar passt de bal met de wreef. Ilm heeft problemen om de bal te vangen. Ilm passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul schiet op doel. Kobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:5

30e minuut.
Rozin is nu in balbezit. Rozin geeft de bal voor. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ... Kobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rozin verovert de bal door een tackle van achteren. Rozin geeft de bal voor. Inguscio heeft problemen om de bal te vangen. Ellul is nu in balbezit. Ellul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein probeert naar een medespeler te passen. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap. Kobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Füchse 80%, AS Pluto 20%.
Ewige Füchse - AS Pluto 0:6

47e minuut.
Cruceanu probeert naar een medespeler te passen. Ellul heeft problemen om de bal te vangen. Inguscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul onderschept slim de pass. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:7

49e minuut.
Klungelig pakt Lopes de bal. Cruceanu kopt de bal weg. Ellul rent richting de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ... Kobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:8

53e minuut.
Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin probeert naar een medespeler te passen. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hadorn kopt de bal weg. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ilm is nu in balbezit. Ilm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zilberstein zal de hoekschop nemen. Ellul springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ilm rent richting de bal. Ilm met een sublieme pass. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel. Inguscio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Carloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadorn geeft de bal voor. Carloni geeft een lange en hoge pass. Ilm krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Hadorn geeft de bal voor. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruceanu passt de bal in één keer door. Ilm is nu in balbezit. Ilm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:9

64e minuut.
Zilberstein rent richting de bal. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm verovert de bal door een tackle van achteren. Ilm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kilar speelt de bal door. Zilberstein geeft de bal voor. Ellul kopt de bal weg. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:10

69e minuut.
Ignat rent richting de bal. Carloni rent richting de bal. Ignat speelt de bal door. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat geeft de bal voor. Kilar speelt de bal door. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel. Kobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:11

73e minuut.
Zilberstein geeft de bal voor. Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellul haalt uit met een fantastische trap. Kobel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:12

74e minuut.
Klungelig pakt Zilberstein de bal. Carloni speelt de bal door. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:13

80e minuut.
Carloni passt de bal zonder na te denken. Kilar rent richting de bal. Kilar speelt de bal door. Daar is Ellul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zilberstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilberstein probeert naar een medespeler te passen. Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft een lange en hoge pass. Ellul rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cruceanu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rattenjunge de bal. Ellul rent richting de bal. Ellul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Carloni met een snelle inworp. Zilberstein is nu in balbezit. Zilberstein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ellul de bal. Ellul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ewige Füchse - AS Pluto 0:14

89e minuut.
Kobel speelt de bal door. Lopes kopt de bal weg. Ellul rent richting de bal. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Füchse 84%, AS Pluto 16%.
Ewige Füchse - AS Pluto 0:14