Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Weingarten Geheime Verlierer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Wander is nu in balbezit. Wander passt de bal zonder na te denken. Latour bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax onderschept slim de pass. Uebersax haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Derdiyok rent richting de bal. Aplanalp onderschept slim de pass. Aplanalp passt de bal in één keer door. Quennoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quennoz schiet op doel. Gross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Iff rent richting de bal. Lindner onderschept slim de pass. Lindner met een sublieme pass. Klungelig pakt Uebersax de bal. Uebersax schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lindner geeft de bal voor. Daar is Dominik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uebersax rent richting de bal. Uebersax haalt uit met een fantastische trap. Stucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Weingarten - Geheime Verlierer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weingarten 43%, Geheime Verlierer 57%.
FC Weingarten - Geheime Verlierer 0:1

47e minuut.
Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Lindner rent richting de bal. Lindner speelt de bal door. Dominik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominik schiet op doel. Stucki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hubli met een snelle inworp. Brenner rent richting de bal. Brenner met een sublieme pass. Aplanalp is nu in balbezit. Aplanalp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hubli is nu in balbezit. Brenner is nu in balbezit. Lindner begaat een overtreding. Lindner krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Hubli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindner begaat een overtreding. Lindner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Weingarten 56%, Geheime Verlierer 44%.
FC Weingarten - Geheime Verlierer 0:1