Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLAMENGO ZH Ewige Füchse
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dominik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grubesic komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Ramseier geeft een hoge lob. Veuillet probeert de bal aan de voet te houden. Inguscio is nu in balbezit. Giezendanner onderschept slim de pass. Giezendanner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel passt de bal zonder na te denken. Rechsteiner verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes rent richting de bal. Lopes geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Engel rent richting de bal. Engel draait met de bal, schiet en ... Weingart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMENGO ZH - Ewige Füchse 0:1

20e minuut.
Ramseier met een sublieme pass. Lopes rent richting de bal. Lopes speelt de bal door. Engel is nu in balbezit. Engel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Schönholzer passt de bal in één keer door. Hubli is nu in balbezit. Hubli passt de bal met de wreef. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Veuillet haalt uit met een fantastische trap. Kobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rattenjunge rent richting de bal. Devolz onderschept slim de pass. Devolz geeft een hoge lob. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Engel is nu in balbezit. Hohl verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkmoon is nu in balbezit. Hawkmoon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hohl de bal onder controle te krijgen. Weingart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rattenjunge speelt de bal door. Stubs rent richting de bal. Stubs speelt de bal door. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Giezendanner passt de bal in één keer door. Veuillet rent richting de bal. Rattenjunge verovert de bal door een tackle van achteren. Giezendanner onderschept slim de pass. Giezendanner schiet op doel. Kobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAMENGO ZH 56%, Ewige Füchse 44%.
FLAMENGO ZH - Ewige Füchse 0:1

57e minuut.
Hubli passt de bal zonder na te denken. Daar is Veuillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giezendanner rent richting de bal. Veuillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Veuillet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Devolz passt de bal zonder na te denken. Hubli rent richting de bal. Met opzet legt Hadorn zijn tegenspeler op de grond. Hadorn krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Neuhaus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neuhaus probeert naar een medespeler te passen. Grubesic is nu in balbezit. Giezendanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Giezendanner schiet op doel. Kobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAMENGO ZH 25%, Ewige Füchse 75%.
FLAMENGO ZH - Ewige Füchse 0:1