Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razorblade FC Ebnat kappel
No Wing II Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli geeft een hoge lob. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hug onderschept slim de pass. Hug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger passt de bal zonder na te denken. Filli probeert naar een medespeler te passen. Hug bereikt de bal nog maar net als eerste. Hug draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Conzett kopt de bal weg. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner geeft de bal voor. Hug heeft problemen om de bal te vangen. Hug haalt uit met een fantastische trap. Schwegler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Zitterli met een sublieme pass. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egger krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chappuis is nu in balbezit. Egger onderschept slim de pass. Egger probeert naar een medespeler te passen. Hug is nu in balbezit. Hug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 31%, Ebnat kappel 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - Ebnat kappel 0:0

51e minuut.
Reimann is nu in balbezit. Reimann met een sublieme pass. Zitterli heeft problemen om de bal te vangen. Hug rent richting de bal. Hug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli geeft een hoge lob. Daar is Marcotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechstein rent richting de bal. Bechstein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razorblade FC 24%, Ebnat kappel 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Razorblade FC - Ebnat kappel 0:0