Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zitternde Torschützen hedgers county
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Cavegn onderschept slim de pass. Wirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavegn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavegn krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cavegn rent richting de bal. Aeschlimann onderschept slim de pass. Aeschlimann passt de bal in één keer door. Gimmi rent richting de bal. Gimmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Morf onderschept slim de pass. Wirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirsch passt de bal in één keer door. Daar is Marbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marbach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zitternde Torschützen - hedgers county 1:0

24e minuut.
Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirsch onderschept slim de pass. Wirsch geeft een lange en hoge pass. Daar is Aeschlimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Hürzeler verovert de bal door een tackle van achteren. Hürzeler speelt de bal door. Marbach is nu in balbezit. Marbach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitternde Torschützen 65%, hedgers county 35%.
Zitternde Torschützen - hedgers county 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Onken de bal. Onken geeft een lange en hoge pass. Marbach heeft problemen om de bal te vangen. Marbach draait met de bal, schiet en ... Winzenried probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

62e minuut.
Aeschlimann rent richting de bal. Gimmi rent richting de bal. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... Renggli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank passt de bal met de wreef. Gimmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimmi schiet op doel. Renggli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zitternde Torschützen - hedgers county 1:1

76e minuut.
Spreng bereikt de bal nog maar net als eerste. Spreng geeft een hoge lob. Winzenried probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morf is nu in balbezit. Morf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zitternde Torschützen 53%, hedgers county 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zitternde Torschützen - hedgers county 1:1