Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIGHTER ESPORT TEAM Verwegene Herzöge
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Fiechter de bal. Bernet is nu in balbezit. Bernet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schleck de bal. Schleck speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Röthlisberger passt de bal met de wreef. Beyeler probeert naar een medespeler te passen. Neeser rent richting de bal. Neeser haalt uit met een fantastische trap. Nager kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FIGHTER ESPORT TEAM - Verwegene Herzöge 1:0

29e minuut.
Morgenegg probeert naar een medespeler te passen. Bernet rent richting de bal. Bernet passt de bal met de wreef. Schleck heeft problemen om de bal te vangen. Schleck draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Fiechter onderschept slim de pass. Fiechter speelt de bal door. Cuccarede rent richting de bal. Neeser onderschept slim de pass. Neeser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Röthlisberger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiechter de bal. Fiechter geeft de bal voor. Neeser is nu in balbezit. Neeser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIGHTER ESPORT TEAM 47%, Verwegene Herzöge 53%.
FIGHTER ESPORT TEAM - Verwegene Herzöge 1:0

46e minuut.
Opplinger is nu in balbezit. Opplinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Schleck de bal. Bernet rent richting de bal. Bernet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bernet kan de bal niet met de borst controleren. Morgenegg onderschept slim de pass. Morgenegg passt de bal in één keer door. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FIGHTER ESPORT TEAM - Verwegene Herzöge 2:0

55e minuut.
Röthlisberger speelt de bal door. Beyeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyeler probeert naar een medespeler te passen. Neeser rent richting de bal. Neeser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FIGHTER ESPORT TEAM - Verwegene Herzöge 3:0

61e minuut.
Biaggi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiechter rent richting de bal. Fiechter geeft de bal voor. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kyuss is nu in balbezit. Kyuss passt de bal zonder na te denken. Schleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleck schiet op doel. Na een snelle pass probeert Spori de bal onder controle te krijgen. Peier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Morgenegg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beyeler is nu in balbezit. Beyeler probeert naar een medespeler te passen. Neeser is nu in balbezit. Neeser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIGHTER ESPORT TEAM 36%, Verwegene Herzöge 64%.
FIGHTER ESPORT TEAM - Verwegene Herzöge 3:0