Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruhige Silberfische Torpedo Lachen
Normal Tactiek Vorwärts
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.6
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen matig


11e minuut.
Mönch geeft de bal voor. Daar is Akyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beer speelt de bal door. Helios rent richting de bal. Helios haalt uit met een fantastische trap. Niedermann bokst de bal weg.

23e minuut.
Samstag met een sublieme pass. Badertscher is nu in balbezit. Badertscher passt de bal met de wreef. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Silberfische - Torpedo Lachen 0:1

35e minuut.
Balsiger geeft de bal voor. Helios kopt de bal weg. Daar is Hafner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ... Niedermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz geeft een hoge lob. Hafner probeert naar een medespeler te passen. Hermann is nu in balbezit. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Niedermann trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Vega de bal. Zumstein probeert naar een medespeler te passen. Hermann is nu in balbezit. Hermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Silberfische - Torpedo Lachen 0:2

41e minuut.
Mönch is nu in balbezit. Helios verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hermann de bal. Hermann draait met de bal, schiet en ... Helios probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Vega de bal. Zumstein verovert de bal door een tackle van achteren. Zumstein geeft een hoge lob. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Silberfische 61%, Torpedo Lachen 39%.
Ruhige Silberfische - Torpedo Lachen 0:2

49e minuut.
Helios is nu in balbezit. Crisinel onderschept slim de pass. Zumstein begaat een overtreding. Zumstein krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Flitzer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gärtner met een snelle inworp. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Badertscher speelt de bal door. Rouvenaz speelt de bal door. Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann is nu in balbezit. Hermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruhige Silberfische - Torpedo Lachen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruhige Silberfische 79%, Torpedo Lachen 21%.
Ruhige Silberfische - Torpedo Lachen 0:3