Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leopards Miekkiön Palloseura
PB1 Tactiek kolmio
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Jukkanen rent richting de bal. Borso onderschept slim de pass. Borso geeft een hoge lob. Pascalin springt en kopt de bal. Lesizza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Holmén passt de bal zonder na te denken. Pascalin rent richting de bal. Borso met een sublieme pass. Śliwka rent richting de bal. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Metsäkylä heeft problemen om de bal te vangen. Metsäkylä met een sublieme pass. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ... Cabirzadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leopards - Miekkiön Palloseura 1:0

19e minuut.
Metsäkylä raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hirvonen komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Külyutmaz rent richting de bal. Somersalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Külyutmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borso met een snel genomen vrije trap. Śliwka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Tammela de bal. Vuoriniemi rent richting de bal. Selänne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vuoriniemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Welling neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cabirzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén is nu in balbezit. Holmén geeft een hoge lob. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Jurvanen passt de bal met de wreef. Somersalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somersalo met een sublieme pass. Tammela is nu in balbezit. Tammela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ebedli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vuohimäki komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Śliwka rent richting de bal. Urroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śliwka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borso komt bij de bal en schiet. Pascalin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leopards - Miekkiön Palloseura 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 54%, Miekkiön Palloseura 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leopards - Miekkiön Palloseura 1:1

49e minuut.
Struzik geeft een hoge lob. Śliwka probeert de bal met de borst te controleren. Vuohimäki rent richting de bal. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pascalin haalt uit met een fantastische trap. Lesizza speelt de bal door. Hirvonen kopt de bal weg. Vuoriniemi rent richting de bal. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Holmén bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmén passt de bal zonder na te denken. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin draait met de bal, schiet en ... Lesizza bokst de bal weg.

64e minuut.
Urroz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Külyutmaz met de inworp. Borso probeert de bal met de borst te controleren. Borso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Urroz kopt de bal weg. Welling heeft problemen om de bal te vangen. Welling met een sublieme pass. Vuoriniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuoriniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vuohimäki geeft een hoge lob. Buitenspel voor Vuoriniemi. Goede buitenspelval van de verdediging. Holmén maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Lesizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leopards 47%, Miekkiön Palloseura 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leopards - Miekkiön Palloseura 1:1