Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:12
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: MYSSY Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 39267
MYSSY fc inttel
gooattaavkoe Tactiek Diipadaa
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
61.5 gemiddelde waardering 70.4
outstanding Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Łapka kopt de bal weg. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats passt de bal in één keer door. Pavelson is nu in balbezit. Pavelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pacan kopt de bal weg. Daar is Łapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson draait met de bal, schiet en ... Erit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - fc inttel 0:1

15e minuut.
Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan rent richting de bal. Pacan passt de bal zonder na te denken. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nieznośny geeft een hoge lob. Kisielewski kopt de bal weg. Daar is Pasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelson is nu in balbezit. Pavelson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - fc inttel 0:2

27e minuut.
Pasco geeft de bal voor. Inworp. Viktorsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Oliverić is nu in balbezit. Oliverić geeft de bal voor. Inworp. Viktorsson met de inworp. Pacan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Latynowicz passt de bal zonder na te denken. Pasco rent richting de bal. Pavelson rent richting de bal. Pavelson schiet op doel. Erit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - fc inttel 0:3

32e minuut.
Luţă is nu in balbezit. Luţă geeft de bal voor. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski schiet op doel. Erit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Pacan probeert naar een medespeler te passen. Kisielewski rent richting de bal. Pavelson is nu in balbezit. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski schiet op doel. Erit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacan passt de bal in één keer door. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski draait met de bal, schiet en ... Erit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oryszko speelt de bal door. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz passt de bal zonder na te denken. Pacan is nu in balbezit. Pacan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Viktorsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorsson passt de bal met de wreef. Latynowicz speelt de bal door. Łapka geeft een lange en hoge pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cwojdziński speelt de bal door. Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru passt de bal zonder na te denken. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... Meriño bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zhabchenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYSSY 59%, fc inttel 41%.
MYSSY - fc inttel 0:3

46e minuut.
Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko geeft een lange en hoge pass. Cwojdziński geeft een hoge lob. Paranghel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Luţă met een sublieme pass. Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson probeert naar een medespeler te passen. Kisielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Latynowicz met een sublieme pass. Pavelson heeft problemen om de bal te vangen. Căldăraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căldăraru krijgt een gele kaart. Pavelson raakt geblesseerd tijdens het duel. Vilgats komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Daar is Viktorsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrotti rent richting de bal. Zambrotti geeft een lange en hoge pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pacan is nu in balbezit. Pacan met een sublieme pass. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Kisielewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - fc inttel 0:4

60e minuut.
Pacan speelt de bal door. Daar is Cwojdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson speelt de bal door. Vilgats geeft een hoge lob. Pavelson springt en kopt de bal. Erit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorsson rent richting de bal. Viktorsson passt de bal zonder na te denken. Kisielewski is nu in balbezit. Kisielewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Łapka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru passt de bal met de wreef. Łapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Viktorsson probeert naar een medespeler te passen. Pacan rent richting de bal. Pacan geeft de bal voor. Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Kisielewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasco geeft een hoge lob. Paranghel heeft problemen om de bal te vangen. Paranghel schiet op doel. Meriño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - fc inttel 1:4

76e minuut.
Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Kisielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasco de bal. Pavelson rent richting de bal. Pavelson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Luţă met een sublieme pass. Kisielewski rent richting de bal. Met opzet legt Cwojdziński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cwojdziński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cwojdziński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Meriño rent richting de bal. Meriño geeft de bal voor. Pavelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelson draait met de bal, schiet en ... Erit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - fc inttel 1:5

88e minuut.
Oliverić probeert naar een medespeler te passen. Lichnowski speelt de bal door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MYSSY - fc inttel 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MYSSY 52%, fc inttel 48%.
MYSSY - fc inttel 2:5