Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:12
  • Competitiewedstrijd: Veikkausliiga
  • Stadion: fc_tex Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 45965
fc_tex Armoton Kanuuna
4-3-1-2 Tactiek 5212 Hyypiä 04v
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
67.6 gemiddelde waardering 71.5
zeer goed Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen briljant


1e minuut.
Huhta verovert de bal door een tackle van achteren. Huhta geeft een hoge lob. Daar is Békési, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz haalt uit met een fantastische trap. Kalinkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Gurpegui verovert de bal door een tackle van achteren. Gurpegui met een sublieme pass. Erduyan is nu in balbezit. Erduyan geeft een hoge lob. Yorulmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bergström kan de bal niet met de borst controleren. Bergström geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Békési de bal. Yorulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Kalinkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gurpegui passt de bal zonder na te denken. Erduyan heeft problemen om de bal te vangen. Erduyan met een sublieme pass. Petrazzuoli is nu in balbezit. Petrazzuoli schiet op doel. Kalinkevičius bokst de bal weg.

25e minuut.
West rent richting de bal. West geeft een lange en hoge pass. Andrzejewicz probeert de bal met de borst te controleren. Andrzejewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Armoton Kanuuna 1:0

34e minuut.
Inworp. Sládeček komt het veld opgelopen. Aleksander komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Békési kopt de bal weg. Bergström rent richting de bal. Bergström passt de bal in één keer door. Erduyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 61%, Armoton Kanuuna 39%.
fc_tex - Armoton Kanuuna 1:0

46e minuut.
Békési geeft de bal voor. Andrzejewicz is nu in balbezit. Coriacenco maakt een afschuwelijke overtreding. Coriacenco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Kallionpää geeft een hoge lob. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksander geeft een lange en hoge pass. Andrzejewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Armoton Kanuuna 2:0

55e minuut.
Gurpegui passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Erduyan de bal. Erduyan passt de bal zonder na te denken. Yorulmaz is nu in balbezit. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Kalinkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kallionpää geeft de bal voor. West kopt de bal weg. Aleksander heeft problemen om de bal te vangen. Aleksander geeft de bal voor. Andrzejewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Erduyan rent richting de bal. Erduyan met een sublieme pass. Yorulmaz rent richting de bal. Yorulmaz draait met de bal, schiet en ... Kalinkevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Armoton Kanuuna 2:1

72e minuut.
Inworp. Kotiniemi komt het veld opgelopen. Lahaye komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Daskalov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Liimatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Liimatta passt de bal zonder na te denken. Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap. Sarakontu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Armoton Kanuuna 3:1

82e minuut.
Kwasik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gurpegui probeert naar een medespeler te passen. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Daskalov de bal. Daskalov haalt uit met een fantastische trap. Kalinkevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Armoton Kanuuna 3:2

87e minuut.
Lahaye verovert de bal door een tackle van achteren. Lahaye speelt de bal door. Gurpegui is nu in balbezit. Gurpegui probeert naar een medespeler te passen. Lahaye geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kalinkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 51%, Armoton Kanuuna 49%.
fc_tex - Armoton Kanuuna 3:2