Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainuun Hevoset FC Termites
Keskeltä Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 57.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Ebert speelt de bal door. Daar is Tuomijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiberg speelt de bal door. Kumbálek rent richting de bal. Kumbálek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ebert rent richting de bal. Kumbálek onderschept slim de pass. Daar is Roegiers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumbálek is nu in balbezit. Kumbálek haalt uit met een fantastische trap. Mäntyvuo bokst de bal weg.

17e minuut.
Cavadlı geeft een lange en hoge pass. Inworp. van der Wiel met de inworp. Klungelig pakt Roegiers de bal. Roegiers geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Roegiers passt de bal in één keer door. van der Wiel geeft de bal voor. Cavadlı heeft problemen om de bal te vangen. Kumbálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vienonen niet meer kan verder spelen. Braum komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor geeft een hoge lob. Roegiers probeert naar een medespeler te passen. Kumbálek rent richting de bal. Kumbálek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Fabre met een sublieme pass. Kumbálek is nu in balbezit. Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek verovert de bal door een tackle van achteren. Kumbálek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
van der Wiel met een sublieme pass. Kumbálek heeft problemen om de bal te vangen. Roegiers rent richting de bal. Kumbálek is nu in balbezit. Kumbálek schiet op doel. Mäntyvuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 70%, FC Termites 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kainuun Hevoset - FC Termites 0:0

48e minuut.
van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duy Quang de bal. Kumbálek is nu in balbezit. Kumbálek schiet op doel. Mäntyvuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Klungelig pakt Roegiers de bal. Roegiers probeert naar een medespeler te passen. Sarakontu met een sublieme pass. Kumbálek is nu in balbezit. Kumbálek draait met de bal, schiet en ... Mäntyvuo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - FC Termites 0:1

51e minuut.
van der Wiel geeft een hoge lob. Duy Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Uronen de bal. Kumbálek is nu in balbezit. Kumbálek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Sarakontu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarakontu geeft een hoge lob. Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek onderschept slim de pass. Kumbálek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Berdešius komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Laurila speelt de bal door. Rantavuori speelt de bal door. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić heeft problemen om de bal te vangen. Milinić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kainuun Hevoset - FC Termites 1:1

69e minuut.
Daar is Haimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haimov speelt de bal door. Nichifor rent richting de bal. Wiberg probeert naar een medespeler te passen. Sarakontu met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kaníček met een sublieme pass. Haimov rent richting de bal. Haimov passt de bal in één keer door. Milinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - FC Termites 2:1

79e minuut.
Laurila passt de bal met de wreef. Duy Quang onderschept slim de pass. Kumbálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumbálek schiet op doel. Mäntyvuo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kainuun Hevoset - FC Termites 2:2

82e minuut.
Haimov is nu in balbezit. Haimov passt de bal met de wreef. Wiberg probeert naar een medespeler te passen. Roegiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Roegiers schiet op doel. Mäntyvuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Sarakontu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarakontu passt de bal zonder na te denken. Kumbálek rent richting de bal. Kumbálek schiet op doel. Mäntyvuo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Duy Quang geeft een lange en hoge pass. Miciun kopt de bal weg. Daar is Uronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roegiers is nu in balbezit. Roegiers geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 69%, FC Termites 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kainuun Hevoset - FC Termites 2:2