Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kursun pallo Rajantien Dynamo
442 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
20 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Angiolini kopt de bal weg. Gencel rent richting de bal. Gencel passt de bal in één keer door. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz schiet op doel. Berghausen bokst de bal weg.

7e minuut.
Gencel kopt de bal weg. Kirtutmaz is nu in balbezit. Frączak begaat een overtreding. Frączak krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Olondris bereikt de bal nog maar net als eerste. Olondris geeft de bal voor. Kirtutmaz rent richting de bal. Daar is Kirtutmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Orfali probeert naar een medespeler te passen. Kukla heeft problemen om de bal te vangen. Kukla met een sublieme pass. Daar is Suma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma haalt uit met een fantastische trap. Pavoni bokst de bal weg.

29e minuut.
Kirtutmaz is nu in balbezit. Beronja rent richting de bal. Beronja passt de bal in één keer door. Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Suma is nu in balbezit. Suma passt de bal zonder na te denken. Daar is Năstăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... Pavoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Pavoni met een harde bal richting middenveld. Eynullayev kopt de bal weg. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gencel heeft problemen om de bal te vangen. Gencel passt de bal zonder na te denken. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Derli probeert naar een medespeler te passen. Eynullayev heeft problemen om de bal te vangen. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. Berghausen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 1:0

37e minuut.
Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel passt de bal met de wreef. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. Derli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Misterny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzęda met een snelle inworp. Duljanov geeft een hoge lob. Kukla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jiménez met een sublieme pass. Kukla rent richting de bal. Kukla geeft de bal voor. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Frączak de bal. Frączak geeft een hoge lob. Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 50%, Rajantien Dynamo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 1:1

46e minuut.
Daar is Duljanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gencel is nu in balbezit. Gencel passt de bal met de wreef. Kirtutmaz rent richting de bal. Kirtutmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Orfali geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angiolini met de inworp. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grzęda speelt de bal door. Suma rent richting de bal. Piesiura maakt een afschuwelijke overtreding. Piesiura krijgt een gele kaart. Suma raakt geblesseerd tijdens het duel. Eynullayev met een snel genomen vrije trap. Daar is Kukla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Angiolini rent richting de bal. Angiolini passt de bal met de wreef. Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Kukla is nu in balbezit. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov passt de bal zonder na te denken. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski passt de bal met de wreef. Derli rent richting de bal. Kirtutmaz onderschept slim de pass. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ... Berghausen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Stencel speelt de bal door. Kukla rent richting de bal. Kukla passt de bal zonder na te denken. Suma rent richting de bal. Suma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 1:2

70e minuut.
Angiolini kopt de bal weg. Gencel rent richting de bal. Gencel passt de bal zonder na te denken. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 2:2

75e minuut.
Filipski is nu in balbezit. Filipski met een sublieme pass. Frączak rent richting de bal. Kirtutmaz onderschept slim de pass. Kirtutmaz draait met de bal, schiet en ... Berghausen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Filipski met een sublieme pass. Gencel met een sublieme pass. Kirtutmaz rent richting de bal. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. Berghausen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 3:2

84e minuut.
Kirtutmaz kopt de bal weg. Beronja rent richting de bal. Beronja probeert naar een medespeler te passen. Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kukla bereikt de bal nog maar net als eerste. Angiolini onderschept slim de pass. Angiolini met een sublieme pass. Kirtutmaz rent richting de bal. Beronja geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Berghausen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Stencel kopt de bal weg. Kukla rent richting de bal. Kukla passt de bal zonder na te denken. Duljanov rent richting de bal. Duljanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 53%, Rajantien Dynamo 47%.
Kursun pallo - Rajantien Dynamo 3:2