Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kursun pallo Pallo-sepot
442 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 53.4
formidable Schieten formidable
solid Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Heinikainen geeft de bal voor. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti probeert naar een medespeler te passen. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen haalt uit met een fantastische trap. Pavoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Heinikainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Angiolini de bal. Ślusarczyk geeft de bal voor. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Heinikainen is nu in balbezit. Soetaers onderschept slim de pass. Soetaers passt de bal met de wreef. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz schiet op doel. Viherlaiho bokst de bal weg. Soetaers is nu in balbezit. Leu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soetaers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soetaers neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Pallo-sepot 1:0

16e minuut.
Filipski geeft een lange en hoge pass. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellevuo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hellevuo krijgt een gele kaart. Kirtutmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filipski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Pallo-sepot 2:0

16e minuut.
Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz onderschept slim de pass. Kirtutmaz passt de bal in één keer door. Soetaers rent richting de bal. Soetaers draait met de bal, schiet en ... Viherlaiho bokst de bal weg.

26e minuut.
Beronja passt de bal in één keer door. Jiboia is nu in balbezit. Kirtutmaz onderschept slim de pass. Kirtutmaz haalt uit met een fantastische trap. Viherlaiho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Pallo-sepot 3:0

39e minuut.
Fleury heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt passt de bal met de wreef. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu speelt de bal door. Fleury speelt de bal door. Klungelig pakt Kirtutmaz de bal. Kirtutmaz schiet op doel. Viherlaiho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hellevuo kopt de bal weg. Daar is Pehkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angiolini is nu in balbezit. Angiolini geeft een lange en hoge pass. Kirtutmaz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 37%, Pallo-sepot 63%.
Kursun pallo - Pallo-sepot 3:0

49e minuut.
Peipponen probeert naar een medespeler te passen. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt probeert naar een medespeler te passen. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Pallo-sepot 3:1

51e minuut.
Misterny kopt de bal weg. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lungholt. Lungholt krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Lungholt kopt de bal weg. Olondris probeert naar een medespeler te passen. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers geeft een lange en hoge pass. Kirtutmaz springt en kopt de bal. Viherlaiho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Heinikainen probeert naar een medespeler te passen. Fleury rent richting de bal. Fleury geeft een lange en hoge pass. Soetaers springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Pallo-sepot 4:1

59e minuut.
Ślusarczyk speelt de bal door. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury met een sublieme pass. Kirtutmaz rent richting de bal. Kirtutmaz schiet op doel. Viherlaiho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Pallo-sepot 5:1

62e minuut.
Klungelig pakt Pehkola de bal. Soetaers rent richting de bal. Soetaers passt de bal met de wreef. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lungholt probeert naar een medespeler te passen. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen speelt de bal door. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gonzalez Pacheco met een sublieme pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt speelt de bal door. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen haalt uit met een fantastische trap. Pavoni bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Soetaers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gencel komt het veld opgelopen. Gonzalez Pacheco neemt de hoekschop. Peipponen kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kirtutmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beronja rent richting de bal. Beronja geeft de bal voor. Gencel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kursun pallo - Pallo-sepot 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kursun pallo 39%, Pallo-sepot 61%.
Kursun pallo - Pallo-sepot 6:1