Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wiinikka Saunan takana on vieläkin tilaa
kok 2 Tactiek Fastin vinojuoks
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Guzmann passt de bal met de wreef. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pohůnek passt de bal in één keer door. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha passt de bal zonder na te denken. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Yoğurtçuoğlu passt de bal met de wreef. Guzmann rent richting de bal. Guzmann passt de bal met de wreef. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 0:1

19e minuut.
Linimaier onderschept slim de pass. Linimaier met een sublieme pass. Kalliomaa rent richting de bal. Kalliomaa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 0:2

25e minuut.
Pohůnek kopt de bal weg. Klungelig pakt Japinha de bal. Linimaier geeft een lange en hoge pass. Kalliomaa springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 0:3

32e minuut.
Montes geeft een lange en hoge pass. Bradu kan de bal niet met de borst controleren. Linimaier rent richting de bal. Linimaier geeft de bal voor. Yoğurtçuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Podmagorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Japinha met een sublieme pass. Villamayor is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garrincha zal de hoekschop nemen. Villamayor krijgt zijn hoofd ertegen. Chapman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kalliomaa is nu in balbezit. Pohůnek rent richting de bal. Kalliomaa onderschept slim de pass. Kalliomaa haalt uit met een fantastische trap. Podmagorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 50%, Saunan takana on vieläkin tilaa 50%.
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 0:3

53e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Montes passt de bal in één keer door. Linimaier is nu in balbezit. Linimaier passt de bal met de wreef. Guzmann geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Pohůnek de bal. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ... Podmagorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Garrincha passt de bal zonder na te denken. Villamayor heeft problemen om de bal te vangen. Villamayor passt de bal in één keer door. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts geeft een lange en hoge pass. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu draait met de bal, schiet en ... Podmagorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 0:4

72e minuut.
Guzmann met een sublieme pass. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Kalliomaa rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 0:5

73e minuut.
Salonheimo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts speelt de bal door. Guzmann probeert naar een medespeler te passen. Salonheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts geeft een hoge lob. Podmagorski bokst de bal weg. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 0:6

84e minuut.
Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Raatikainen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ribeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Villamayor neemt zijn aanloop. Chapman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 1:6

87e minuut.
Chapman met een sublieme pass. Guzmann kopt de bal weg. Linimaier met een sublieme pass. Salonheimo is nu in balbezit. Salonheimo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wiinikka 59%, Saunan takana on vieläkin tilaa 41%.
FC Wiinikka - Saunan takana on vieläkin tilaa 1:6