Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Torkkila AC Helsinki
Teiskon tussu Tactiek 4
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Sipi met een sublieme pass. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu passt de bal met de wreef. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karseras verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:1

9e minuut.
Bajera rent richting de bal. Bajera met een sublieme pass. Carrubba probeert naar een medespeler te passen. Pereda is nu in balbezit. Pereda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kačmárek bokst de bal weg.

10e minuut.
Gavaldà kopt de bal weg. Quinteiro rent richting de bal. Quinteiro geeft een hoge lob. Pereda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:2

17e minuut.
Carrubba passt de bal met de wreef. Engel is nu in balbezit. Engel geeft een lange en hoge pass. Pereda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:3

28e minuut.
Gavaldà passt de bal in één keer door. Benesperi is nu in balbezit. Carrubba rent richting de bal. Romeniga verovert de bal door een tackle van achteren. Romeniga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Crnogorac passt de bal met de wreef. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu probeert naar een medespeler te passen. Sabzibov rent richting de bal. Sabzibov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bá Thành geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandelescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quinteiro geeft de bal voor. Sabzibov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Oldenburger de bal. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap. Kačmárek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:4

35e minuut.
Bajera is nu in balbezit. Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Engel speelt de bal door. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Karseras heeft problemen om de bal te vangen. Pereda rent richting de bal. Karseras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karseras krijgt een gele kaart. Pereda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pandelescu met een snel genomen vrije trap. Pereda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gavaldà passt de bal in één keer door. Lokk geeft de bal voor. Sabzibov kopt de bal weg. Pereda rent richting de bal. Pereda schiet op doel. Kačmárek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 69%, AC Helsinki 31%.
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:4

47e minuut.
Quinteiro is nu in balbezit. Quinteiro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pereda de bal. Sabzibov rent richting de bal. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Engel rent richting de bal. Bajera verovert de bal door een tackle van achteren. Bajera geeft een lange en hoge pass. Janvier is nu in balbezit. Janvier schiet op doel. Viitsalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Romeniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteiro probeert naar een medespeler te passen. Engel speelt de bal door. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov schiet op doel. Kačmárek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Oldenburger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Engel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lokk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leśnik controleert de bal met de borst. Pereda rent richting de bal. Pereda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:5

81e minuut.
Engel met een sublieme pass. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karseras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karseras naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Pandelescu speelt de bal door. Sabzibov controleert de bal met de borst. Oldenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov verovert de bal door een tackle van achteren. Sabzibov schiet op doel. Kačmárek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Engel rent richting de bal. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov speelt de bal door. Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Leśnik ... Strafschop! Pereda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereda neemt de penalty, wat een uithaal! Kačmárek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 57%, AC Helsinki 43%.
FC. Torkkila - AC Helsinki 0:6