Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tykkimiehet Fc Sirkuspolku
catcito12 Tactiek Avoimet ovet 2
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 54.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Koivula kopt de bal weg. Vodník met een sublieme pass. Ahvenniemi rent richting de bal. Ahvenniemi geeft een lange en hoge pass. De Knoeier maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Creyne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Koivula is nu in balbezit. Abis onderschept slim de pass. Abis met een sublieme pass. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino haalt uit met een fantastische trap. Kmetík bokst de bal weg.

12e minuut.
Ahvenniemi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Studen. Ahvenniemi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vodník zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Knoeier springt en kopt de bal. Creyne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Páez kopt de bal weg. Abis rent richting de bal. Abis met een sublieme pass. Lunardino rent richting de bal. Lunardino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Fc Sirkuspolku 0:1

17e minuut.
Kuvaja probeert naar een medespeler te passen. Rantasalmi rent richting de bal. Rantasalmi passt de bal in één keer door. Vodník rent richting de bal. Vodník geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ahvenniemi is nu in balbezit. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón rent richting de bal. De Knoeier verovert de bal door een tackle van achteren. De Knoeier haalt uit met een fantastische trap. Creyne bokst de bal weg.

26e minuut.
Doeltrap. Kasmeridis komt het veld opgelopen. Nascimento komt het veld opgelopen. Cabello komt het veld opgelopen. Linati komt het veld opgelopen. Laisk komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Pilat met een sublieme pass. Abis is nu in balbezit. Abis passt de bal met de wreef. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tykkimiehet 50%, Fc Sirkuspolku 50%.
Tykkimiehet - Fc Sirkuspolku 0:1

48e minuut.
De Knoeier probeert de bal aan de voet te houden. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino geeft een lange en hoge pass. Laisk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laisk haalt uit met een fantastische trap. Kmetík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Lunardino is nu in balbezit. Abis rent richting de bal. Abis passt de bal zonder na te denken. Lunardino rent richting de bal. Lunardino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Fc Sirkuspolku 0:2

55e minuut.
Cabello met een sublieme pass. Abis bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lunardino springt en kopt de bal. Kmetík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kulmala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Laisk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal rolt over de achterlijn. Kmetík met een harde bal richting middenveld. Pilat geeft een hoge lob. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ahvenniemi is nu in balbezit. Ahvenniemi passt de bal in één keer door. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil schiet op doel. Creyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tykkimiehet - Fc Sirkuspolku 1:2

76e minuut.
Linati onderschept slim de pass. Linati geeft een lange en hoge pass. Laisk kopt de bal weg. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino draait met de bal, schiet en ... Kmetík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tykkimiehet 55%, Fc Sirkuspolku 45%.
Tykkimiehet - Fc Sirkuspolku 1:2