Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:12
  • Competitiewedstrijd: I-divisioona.03
  • Stadion: Kisapuisto
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31822
FC Kanuuna FC90min
Ykkönen Tactiek Park the buss
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Boiangiu de bal. Gulevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulevski speelt de bal door. Filozof geeft een lange en hoge pass. Kessler kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
van Anholt geeft een hoge lob. Kessler is nu in balbezit. Keinänen begaat een overtreding. Keinänen krijgt een gele kaart. Kessler raakt geblesseerd tijdens het duel. Filozof komt bij de bal en schiet. Kessler springt en kopt de bal. Pohjantuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - FC90min 1:0

26e minuut.
Kessler onderschept slim de pass. Vesama probeert naar een medespeler te passen. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. van Anholt onderschept slim de pass. van Anholt geeft een lange en hoge pass. Pohjantuli bokst de bal weg.

31e minuut.
Amaral onderschept slim de pass. Amaral geeft een hoge lob. Malaspina kopt de bal weg. Boiangiu geeft de bal voor. Kessler maakt een snoekduik en kopt de bal. Pohjantuli bokst de bal weg.

34e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal in één keer door. Inworp. Ylilä met een snelle inworp. Keinänen geeft een lange en hoge pass. Holba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Yuselo heeft problemen om de bal te vangen. Kamieniecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yuselo. Kamieniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koppinen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 42%, FC90min 58%.
FC Kanuuna - FC90min 1:0

46e minuut.
Ylilä rent richting de bal. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen maakt een afschuwelijke overtreding. Koppinen krijgt een gele kaart. Kessler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Yuselo geeft een lange en hoge pass. Vesama probeert naar een medespeler te passen. Filozof rent richting de bal. Filozof geeft een lange en hoge pass. Pohjantuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - FC90min 2:0

54e minuut.
van Anholt rent richting de bal. van Anholt geeft de bal voor. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. Pohjantuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - FC90min 3:0

59e minuut.
Malaspina probeert naar een medespeler te passen. van Anholt rent richting de bal. van Anholt geeft de bal voor. Kessler is nu in balbezit. Kessler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Filozof geeft een hoge lob. van Anholt kopt de bal weg. Klungelig pakt Amaral de bal. Kessler rent richting de bal. Kessler schiet op doel. Pohjantuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Holba speelt de bal door. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu met een sublieme pass. van Anholt geeft de bal voor. Kessler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Boiangiu met een sublieme pass. Malaspina geeft een lange en hoge pass. Filozof kopt de bal weg. Kessler is nu in balbezit. Kessler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal met de wreef. van Anholt is nu in balbezit. van Anholt geeft een hoge lob. Pohjantuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 24%, FC90min 76%.
FC Kanuuna - FC90min 3:0