Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ghetto-Laustee FC. Torkkila
piikki Tactiek Teiskon tussu
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Villa passt de bal zonder na te denken. Keskitalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sani de bal. Sani schiet op doel. Kačmárek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - FC. Torkkila 1:0

8e minuut.
Keskitalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janvier rent richting de bal. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen geeft een lange en hoge pass. Sani kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sani rent richting de bal. Sani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - FC. Torkkila 2:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Bajera de bal onder controle te krijgen. Benesperi kopt de bal weg. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga draait met de bal, schiet en ... Mähkönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - FC. Torkkila 2:1

18e minuut.
Křiček geeft een hoge lob. Benesperi kopt de bal weg. Romeniga rent richting de bal. Romeniga draait met de bal, schiet en ... Mähkönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Oldenburger onderschept slim de pass. Oldenburger speelt de bal door. Karseras speelt de bal door. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga haalt uit met een fantastische trap. Mähkönen bokst de bal weg.

29e minuut.
Karseras met een sublieme pass. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga passt de bal met de wreef. Benesperi is nu in balbezit. Benesperi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa passt de bal met de wreef. Sani rent richting de bal. Sani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Janvier kopt de bal weg. Romeniga probeert de bal met de borst te controleren. Romeniga passt de bal in één keer door. Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Otava probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sani de bal. Sani met een sublieme pass. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Křiček rent richting de bal. Křiček passt de bal zonder na te denken. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Romppanen onderschept slim de pass. Romppanen geeft een hoge lob. Kačmárek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Ahava controleert de bal met de borst. Bajera is nu in balbezit. Bajera passt de bal met de wreef. Daar is Romeniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romeniga passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 51%, FC. Torkkila 49%.
AC Ghetto-Laustee - FC. Torkkila 2:1

46e minuut.
Regosz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Álvarez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez García passt de bal met de wreef. Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pieniniemi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Toukonen probeert naar een medespeler te passen. Keskitalo met een sublieme pass. Karseras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani verovert de bal door een tackle van achteren. Sani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Otava speelt de bal door. Villa rent richting de bal. Křiček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahava wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Schilling met de inworp. Romeniga geeft de bal voor. Klungelig pakt Pieniniemi de bal. Benesperi onderschept slim de pass. Benesperi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Keskitalo met een sublieme pass. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křiček maakt een afschuwelijke overtreding. Křiček krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mäyränen rent richting de bal. Mäyränen passt de bal zonder na te denken. Sani is nu in balbezit. Sani schiet op doel. Kačmárek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mäyränen kopt de bal weg. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava probeert naar een medespeler te passen. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani haalt uit met een fantastische trap. Kačmárek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Sani rent richting de bal. Otava geeft een hoge lob. Álvarez García heeft problemen om de bal te vangen. Villa rent richting de bal. Villa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 55%, FC. Torkkila 45%.
AC Ghetto-Laustee - FC. Torkkila 2:1