Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sirkuspolku FC. Torkkila
Avoimet ovet Tactiek Teiskon tussu
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Abadan heeft problemen om de bal te vangen. Beck onderschept slim de pass. Beck geeft een lange en hoge pass. Laisk is nu in balbezit. Laisk draait met de bal, schiet en ... Kačmárek bokst de bal weg.

6e minuut.
Abadan is nu in balbezit. Beck onderschept slim de pass. Beck geeft een lange en hoge pass. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino haalt uit met een fantastische trap. Kačmárek bokst de bal weg. Schilling geeft de bal voor. Abadan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beck. Beck krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nascimento geeft de bal voor. Lunardino kopt de bal weg. Laisk is nu in balbezit. Laisk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC. Torkkila 1:0

19e minuut.
Deprince geeft een hoge lob. Lunardino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karseras de bal onder controle te krijgen. Laisk rent richting de bal. Laisk schiet op doel. Kačmárek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck geeft een lange en hoge pass. Karseras is nu in balbezit. Laisk verovert de bal door een tackle van achteren. Laisk draait met de bal, schiet en ... Kačmárek bokst de bal weg. Laisk bereikt de bal nog maar net als eerste. Laisk schiet op doel. Kačmárek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Janvier is nu in balbezit. Deprince verovert de bal door een tackle van achteren. Deprince passt de bal met de wreef. Laisk rent richting de bal. Laisk draait met de bal, schiet en ... Kačmárek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lunardino rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Abadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beck verovert de bal door een tackle van achteren. Beck passt de bal in één keer door. Deprince geeft de bal voor. Laisk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Deprince met een sublieme pass. Lunardino rent richting de bal. Lunardino passt de bal zonder na te denken. Laisk is nu in balbezit. Laisk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Deprince raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mäntymaa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 38%, FC. Torkkila 62%.
Fc Sirkuspolku - FC. Torkkila 1:0

46e minuut.
Mäntymaa rent richting de bal. Maregnani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mäntymaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laisk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kasmeridis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abis de bal. Ettayebi is nu in balbezit. Abis onderschept slim de pass. Abis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lunardino met een sublieme pass. Karseras rent richting de bal. Laisk verovert de bal door een tackle van achteren. Laisk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC. Torkkila 2:0

80e minuut.
Abis geeft een lange en hoge pass. Oldenburger kan de bal niet met de borst controleren. Lunardino rent richting de bal. Lunardino draait met de bal, schiet en ... Kačmárek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sirkuspolku - FC. Torkkila 3:0

80e minuut.
Karseras geeft de bal voor. Inworp. Abis met de inworp. Mäntymaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntymaa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Gavaldà kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabello de bal. Cabello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lunardino de bal. Lunardino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Schilling de bal onder controle te krijgen. Karseras is nu in balbezit. Laisk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laisk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sirkuspolku 46%, FC. Torkkila 54%.
Fc Sirkuspolku - FC. Torkkila 3:0