Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:12
  • Competitiewedstrijd: I-divisioona.03
  • Stadion: Kisapuisto
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 36987
FC Kanuuna AC Helsinki
normaali 4-4-2 Tactiek 4
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 58.6
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Malaspina is nu in balbezit. Pereda onderschept slim de pass. Boiangiu begaat een overtreding. Boiangiu krijgt een gele kaart. Pereda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sabzibov met een snel genomen vrije trap. Pereda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Tričys kopt de bal weg. Daar is İsrafilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda haalt uit met een fantastische trap. Holba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 0:1

10e minuut.
Kessler kopt de bal weg. Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tričys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tričys is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Comeagă is nu in balbezit. Quinteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Quinteiro passt de bal met de wreef. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sabzibov probeert naar een medespeler te passen. Lokk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokk geeft een hoge lob. Pereda krijgt zijn hoofd ertegen. Holba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 0:2

15e minuut.
Soetekouw passt de bal met de wreef. İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereda krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Crnogorac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lokk kopt de bal weg. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov schiet op doel. Holba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Pereda de bal. Sabzibov rent richting de bal. Pereda is nu in balbezit. Pereda draait met de bal, schiet en ... Holba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 0:4

24e minuut.
Malaspina passt de bal met de wreef. Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeagă probeert naar een medespeler te passen. Kessler rent richting de bal. Kessler schiet op doel. Mäenrinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Anholt zal de hoekschop nemen. Kessler springt en kopt de bal. Mäenrinta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Lokk is nu in balbezit. Boiangiu begaat een overtreding. Boiangiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filozof zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Anholt geeft een hoge lob. Comeagă krijgt zijn hoofd ertegen. Mäenrinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 1:4

36e minuut.
Filozof met een sublieme pass. Comeagă rent richting de bal. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yuselo onderschept slim de pass. Yuselo geeft de bal voor. Kessler kopt de bal weg. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mäenrinta bokst de bal weg.

43e minuut.
Sabzibov passt de bal zonder na te denken. Comeagă rent richting de bal. Comeagă passt de bal zonder na te denken. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel. Mäenrinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal met de wreef. Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kessler is nu in balbezit. Kessler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 45%, AC Helsinki 55%.
FC Kanuuna - AC Helsinki 1:4

47e minuut.
Klungelig pakt Soetekouw de bal. Soetekouw geeft een hoge lob. Sabzibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabzibov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Holba trapt de bal weg van het doel. Quinteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă onderschept slim de pass. Comeagă haalt uit met een fantastische trap. Mäenrinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Inworp. Filozof zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Anholt geeft een lange en hoge pass. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
van Anholt passt de bal zonder na te denken. Comeagă is nu in balbezit. Crnogorac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crnogorac krijgt een gele kaart. Comeagă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filozof zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Anholt is nu in balbezit. van Anholt draait met de bal, schiet en ... Mäenrinta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kessler rent richting de bal. Kessler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 2:4

53e minuut.
van Anholt rent richting de bal. Kessler rent richting de bal. van Anholt speelt de bal door. Comeagă is nu in balbezit. Comeagă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Pereda onderschept slim de pass. İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda onderschept slim de pass. Pereda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Iannielli rent richting de bal. Iannielli probeert naar een medespeler te passen. Filozof met een sublieme pass. Comeagă heeft problemen om de bal te vangen. Comeagă schiet op doel. Mäenrinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Anholt rent richting de bal. van Anholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 3:4

69e minuut.
Lokk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holba probeert naar een medespeler te passen. van Anholt kopt de bal weg. Comeagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Mäenrinta bokst de bal weg.

80e minuut.
Lokk kan de bal niet met de borst controleren. Lokk met een sublieme pass. Sabzibov is nu in balbezit. Sabzibov haalt uit met een fantastische trap. Holba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 3:5

83e minuut.
Filozof verovert de bal door een tackle van achteren. Filozof probeert naar een medespeler te passen. Daar is Comeagă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comeagă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kanuuna - AC Helsinki 4:5

90e minuut.
van Anholt is nu in balbezit. van Anholt passt de bal zonder na te denken. Comeagă rent richting de bal. Comeagă draait met de bal, schiet en ... Mäenrinta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. van Anholt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kanuuna - AC Helsinki 5:5

90e minuut.
Iannielli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palito komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kanuuna 48%, AC Helsinki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kanuuna - AC Helsinki 5:5