Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Boylestad FC Capitano
Normal Tactiek Prässi2
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal in één keer door. Hurula rent richting de bal. Hurula haalt uit met een fantastische trap. Palolammi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - FC Capitano 0:1

5e minuut.
Merisalo speelt de bal door. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Hurula heeft problemen om de bal te vangen. Hurula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - FC Capitano 0:2

7e minuut.
Peränen verovert de bal door een tackle van achteren. Peränen geeft een hoge lob. Vilppula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viljala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljala haalt uit met een fantastische trap. Khachaturyan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Niinilammi speelt de bal door. Hurula is nu in balbezit. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - FC Capitano 0:3

19e minuut.
Pirttiluoma is nu in balbezit. Pirttiluoma passt de bal zonder na te denken. Merisalo rent richting de bal. Merisalo haalt uit met een fantastische trap. Kaarlela probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leikola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laiho kopt de bal weg. Hurula controleert de bal met de borst. Hurula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Pirttiluoma is nu in balbezit. Pirttiluoma passt de bal met de wreef. Laiho bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Boiangiu schiet op doel. Palolammi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Peräaho kopt de bal weg. Niinilammi geeft een lange en hoge pass. Hurula kopt de bal weg. Boiangiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - FC Capitano 0:4

30e minuut.
Urpila heeft problemen om de bal te vangen. Merisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Merisalo met een sublieme pass. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Niinilammi speelt de bal door. Pirttiluoma probeert naar een medespeler te passen. Liikanen heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Niinilammi rent richting de bal. Niinilammi passt de bal met de wreef. Pirttiluoma met een sublieme pass. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Merisalo passt de bal met de wreef. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal in één keer door. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Boylestad 79%, FC Capitano 21%.
Fc Boylestad - FC Capitano 0:4

47e minuut.
Klungelig pakt Boiangiu de bal. Hurula rent richting de bal. Laiho onderschept slim de pass. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. Palolammi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merisalo is nu in balbezit. Merisalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - FC Capitano 0:5

51e minuut.
Liikanen geeft de bal voor. Liikkavainen is nu in balbezit. Met opzet legt Leikola zijn tegenspeler op de grond. Leikola is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Ilmarinen is nu in balbezit. Ilmarinen met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Honkamäki de bal onder controle te krijgen. Hurula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kaarlela rent richting de bal. Merisalo onderschept slim de pass. Merisalo passt de bal zonder na te denken. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Luukka kopt de bal weg. Niinilammi met een sublieme pass. Merisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kaarlela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarlela passt de bal zonder na te denken. Hurula rent richting de bal. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Porola rent richting de bal. Pirttiluoma onderschept slim de pass. Pirttiluoma probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pirttiluoma geeft een hoge lob. Liikanen heeft problemen om de bal te vangen. Hurula rent richting de bal. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Boylestad - FC Capitano 0:6

73e minuut.
Merisalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Boiangiu speelt de bal door. Hurula is nu in balbezit. Hurula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Liikanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Niinilammi met een sublieme pass. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal zonder na te denken. Hurula rent richting de bal. Hurula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Palolammi probeert naar een medespeler te passen. Pirttiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiluoma geeft de bal voor. Hurula rent richting de bal. Hurula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hurula rent richting de bal. Hurula draait met de bal, schiet en ... Palolammi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Boylestad 83%, FC Capitano 17%.
Fc Boylestad - FC Capitano 0:6