Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karkkilan Tarmo Pieksämäen Luja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Samppala probeert naar een medespeler te passen. Katila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tapper krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mustakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapper onderschept slim de pass. Särkimäki verovert de bal door een tackle van achteren. Särkimäki draait met de bal, schiet en ... Niskanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karkkilan Tarmo - Pieksämäen Luja 1:0

12e minuut.
Paajanen met de inworp. Särkimäki is nu in balbezit. Samppala begaat een overtreding. Samppala krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Särkimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljasalo onderschept slim de pass. Viljasalo passt de bal zonder na te denken. Harjamäki rent richting de bal. Harjamäki schiet op doel. Kesäläinen bokst de bal weg.

20e minuut.
Tapper bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkimäki rent richting de bal. Särkimäki passt de bal zonder na te denken. Mustakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustakallio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Perälehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viironen bereikt de bal nog maar net als eerste. Perälehto is nu in balbezit. Harjamäki is nu in balbezit. Harjamäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karkkilan Tarmo - Pieksämäen Luja 1:1

35e minuut.
Teerisalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Viironen de bal. Harjamäki begaat een overtreding. Harjamäki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Tarmo 41%, Pieksämäen Luja 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karkkilan Tarmo - Pieksämäen Luja 1:1

48e minuut.
Tapper bereikt de bal nog maar net als eerste. Katila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapper onderschept slim de pass. Tapper geeft de bal voor. Harjamäki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Viljasalo passt de bal met de wreef. Katila rent richting de bal. Perälehto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perälehto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Katila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Katila kan niet meer verder spelen. Kaisti komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljasalo verovert de bal door een tackle van achteren. Viljasalo passt de bal zonder na te denken. Harjamäki rent richting de bal. Harjamäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Niskanen trapt de bal weg van het doel. Viironen kopt de bal weg. Tukia probeert de bal aan de voet te houden. Särkimäki rent richting de bal. Särkimäki draait met de bal, schiet en ... Niskanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Harjamäki met een sublieme pass. Mänttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mänttäri passt de bal met de wreef. Harjamäki rent richting de bal. Harjamäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karkkilan Tarmo 51%, Pieksämäen Luja 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karkkilan Tarmo - Pieksämäen Luja 1:1